Şimdi Ara

pcdepo.com havale ile laptop alımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün pcdepo dan uygun fiyatları nedeniyle bir laptop sipariş vermeye niyetlendim ki havale yapmaya çalıştıgımda hesap numarısının ve hesap adının uyuşmadıgı uyarısını veriyor,kapıda ödeme seçeneğide mevcut fakat havale ile arasında yaklask 170 lira fark var , vermek istemiyorum bende o kadar yardımcı olursanız sevinirim, konuyu yanlıs yere açtıysam affola..

• Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatırsan yardımcı olurlar
  • Hocam iade etmen gerekirse yandın benden söylemesi. Para iademizi 2 ay sonra kavga dövüş zor aldık. Dünyanın kargosunu da biz ödedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgnl -- 13 Eylül 2015; 19:48:33 >
  • kötüymüş iade meselesi , istanbul bilişimde var birde bu ürün fiyat yakın birbirine ama istanbul bilişimde distrübütor garantisi yok o yüzden burdan alayım dedim .. neden hepsinin bir yerden sorun çıkarması gerekiyorki , ayrıca müşteri hizmetlerini aradım bugün açan olmadı pazar oldugu için sanırım yarın tekrar denicem
  • 50-100 daha fazla ver, kesinlikle Pcdepo'ya bulaşma.
  • anladım fakat istanbul bilişimde garanti yok ve ürünü açıp kontrol ediyorlarmıs sanırım göndermeden önce
  • demek ki ben şanslıymışım..2 adet pc aldım ordan havale ile hiç bir sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sillien

Merhaba arkadaşlar bugün pcdepo dan uygun fiyatları nedeniyle bir laptop sipariş vermeye niyetlendim ki havale yapmaya çalıştıgımda hesap numarısının ve hesap adının uyuşmadıgı uyarısını veriyor,kapıda ödeme seçeneğide mevcut fakat havale ile arasında yaklask 170 lira fark var , vermek istemiyorum bende o kadar yardımcı olursanız sevinirim, konuyu yanlıs yere açtıysam affola..

Sakın bulaşma hocam
    15 gündür iade bekliyoruz
    Çok lakayıt ve müşteriyl takmayan bir firma

Tutar az olsa sallamıycam ama tutarda fazla ...
  • Edit:post 2 kere gönderilmiş (yavas internetin canı cehenneme) istanbul bilişim müşteri hizmetleriyle konustum oldukça gün verici bir konuşmaydı , garanti kendileri verdiğini söyledi - distrübütor garantisi olmaması hala düşündürüyor beni fakat 5 yıllık laptopumda 1 kez olsun garantiye işim düşmedi - bir sıkıntı arıza çıkarsa iade değişim kabul ettiklerini ilk 14 gün içerisindede bu işlemi koşulsuz yapabileceklerini söyledi bana yarın tekrar konusup +4gb ram i ile birlikte sanırım laptopu alıcam -- merak edenler için laptop asus x serisi x550jx xx099d --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sillien -- 13 Eylül 2015; 20:51:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.