Şimdi Ara

PCDEPO HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu siteden acer laptop almayı düşünüyorum.Bazı ürünler piyasanın çok altında satılıyor, bu da beni endişelendiriyor açıkcası.Sizce içim rahat alış veriş yapabilir miyim?

• hangi ürün piyasanın çok altında satılıyor ?dolar olarak fiyatları düşük gösteriyor çakallar ama ytl olarak pek bi fark yok
  • arkadaşlar lütfen bunlar reklam kokan hareketler.....

ve böyle bi forum da başlık olarak yer alması hiç hoşuma gitmiyor.

zaten forumda biraz dolaşıldığı zaman bütün firmalar hakkında iyi kötü bi bilginiz oluyor...

saygılar.
  • pcdepo dan almayın,almayın,almayın,almayın
  • bence de, bence de, bence de....
  • sölicem 2 şey var
    1.si satış sonrası hizmetleri güzel,(benim aldığım ürünb arızalı çıktı geri gönderdim ertesi gün yenisini yolladılar,hiçbir sorun çıkarmadan)
    2.si dolar kurunu yüksek tututolar.
    kararınızı kendiniz verin
  • ben pcdepo dan asus a600m aldım gerçektende ilgi ve alakadan oldukça memnunum siparişten 16 saat sonra ürün elime ulaştı pcdepo yu ve asus a600m modelini tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd hakkında yardım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle bir toic açman çok gereksiz pcdepo hakkında onlarca topic var ama fiyat uygunsa kesinlikle doğru bir karar öcelikle siparişleri aynı gün gönderiyorlar ikincisi 15 gün içinde donanımsal bir arıza çıkarsa birebir değişim yapıyorlar yani öyle diğer firmalar gibi ürün 2 saat sonra bozulursa teknik servise götür cevabını almazsın ancak fiyatları kıyaslarken ytl bazında kıyas yap
  • REKLAM REKLAM arada reklamlar olmasa .... valla 24 saat ayrılmam bu siteden.
  • http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=pcdepo&forumid=216&forumid=205&timeframe=%3E&message=both&topicreply=both&timefilter=-7

quote:

Orjinalden alıntı: sifoglu

Arkadaşlar bu siteden acer laptop almayı düşünüyorum.Bazı ürünler piyasanın çok altında satılıyor, bu da beni endişelendiriyor açıkcası.Sizce içim rahat alış veriş yapabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.