Bildirim
pcem çok yavaşladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla böyle konular yüzeysel bilgilerle çok zor, problemin kaynağının anlaşılması fln pek mümkün değil ama...
CCleaner isimli programı kurup (türkçe versiyon var) bilgisayarı komple analiz et sonra temizle dersen epey bir fark yaratır diye düşünüyorum. En azından virüs vs. problemin yoksa ve pc sadece kasılıyorsa işini görecektir.
kolay gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 20 Ağustos 2013; 10:02:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1tekn0l0jic4mb4zı
pcem bir aya önce çok hızlıydı rahatça mmofps oyunlara girebiliyordum ( örnek yani ) şimdi herhangi bir dosyayı uygulamayı açınca kasıyor virüs tarama çok geç oluyor nasıl düzelir yardım edin!
sistem özellikleri: intel pentium 4cpu 2.40 ghz XP SP3
1GB RAM
yavaşlaması normal p4 ve 1gb ram
yanına 1gb ram daha al az da olsa hızlanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n
valla böyle konular yüzeysel bilgilerle çok zor, problemin kaynağının anlaşılması fln pek mümkün değil ama...
CCleaner isimli programı kurup (türkçe versiyon var) bilgisayarı komple analiz et sonra temizle dersen epey bir fark yaratır diye düşünüyorum. En azından virüs vs. problemin yoksa ve pc sadece kasılıyorsa işini görecektir.
kolay gelsin..
saol kardeş ama ben ccleaner kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tekn0l0jic4mb4zı -- 20 Ağustos 2013; 10:06:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Awriyedikkat
quote:
Orijinalden alıntı: 1tekn0l0jic4mb4zı
pcem bir aya önce çok hızlıydı rahatça mmofps oyunlara girebiliyordum ( örnek yani ) şimdi herhangi bir dosyayı uygulamayı açınca kasıyor virüs tarama çok geç oluyor nasıl düzelir yardım edin!
sistem özellikleri: intel pentium 4cpu 2.40 ghz XP SP3
1GB RAM
yavaşlaması normal p4 ve 1gb ram
yanına 1gb ram daha al az da olsa hızlanır
saol ama pcem 1gb ram varken de iyi çalışıyordu çözüm format galiba öyle görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tekn0l0jic4mb4zı -- 20 Ağustos 2013; 10:08:30 >
-
Advanced System Care diye bir program var onu yükle küçük bir tarama gibi bir şey yapıyor düzelmezse combofix ile tarat olmadı virüs taraması yap yine olmadı format. -
onu kullandım memnundum windows 7ye çevirme programı indirmiştim çok güzel çalıştı :D kasmıyodu hatta ram temizle vardı oyundan çıkınca ccleanerliyip ram temziliyordum :D kardeş saol yardımcı olduğun için -
kardeşler çok sağolun en sonunda buldum spybot ile tarattırdım bir kaç program kaldırdım ve pcyi resetledim düzeldi şimdi daha iyi eğer böyle bir sorunu olan varsa system care ve spybotu deneyebilir ( ayrıca antivirüs ile taratın) iyi forumlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X