Şimdi Ara

PCI anteni değişen Wireless kart önerebilirmisiniz (Alındı Test edildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben anteni ileride değiştirebileceğim bir PCI wireless kart almayı düşünüyorum ne önerirsiniz linksys nin çift antenli bir modeli var 5db lik

http://www.hepsiburada.com/linksys-wmp54gr-kablosuz-pci-adaptor-rangebooster-mimo/productDetails.aspx?categoryid=119&productid=bd9760

birde 3 antenli NETMASTER WN-300PC bu model var

http://www.hepsiburada.com/netmaster-wn-300pc-kablosuz-802.11n-pci-kart-/productDetails.aspx?categoryid=119&productid=bd72662

sizce hangisi yada başka öneriniz varsa onlarada bakabilirim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan26 -- 17 Şubat 2009; 22:37:49 >

• zyxell g302-v3 modelini aldım vista driver sorunu var almak isteyen arkadaşlar olursa haberiniz olsun. Vistada %30 sinyal gücü olan acces point xp de %70-%80 lerde ve kesintisiz bağlanıyor vista birkez daha sınıfta kaldı bu konuda kendi anteni benim için yeterli olmadı kullandığım airties modemle aramda 2 kat var d link in 7 dbi antenini aldım sorunsuz çalışıyor şimdi hiç bir kopma yaşamıyorum wireless olmasına rağmen nette gayet hızlı kabloyu aratmıyor neredeyse
  • merak eden arkadaşlar varsa pink değerlerinide ekliyorum kendim yazdım kendim cevapladım :D benim gibi pci kart ve anten kullancak arkadaşlar olursa kaynak olsun performansı burda test edildi

quote:

Orjinalden alıntı: serhan26

zyxell g302-v3 modelini aldım vista driver sorunu var almak isteyen arkadaşlar olursa haberiniz olsun. Vistada %30 sinyal gücü olan acces point xp de %70-%80 lerde ve kesintisiz bağlanıyor vista birkez daha sınıfta kaldı bu konuda kendi anteni benim için yeterli olmadı kullandığım airties modemle aramda 2 kat var d link in 7 dbi antenini aldım sorunsuz çalışıyor şimdi hiç bir kopma yaşamıyorum wireless olmasına rağmen nette gayet hızlı kabloyu aratmıyor neredeyse

PCI anteni değişen Wireless kart önerebilirmisiniz (Alındı Test edildi)

• azami sinyal çekiş mesafesi nedir bu kartların. (açık alan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 17 Şubat 2009; 23:41:04 >
  • açık alanda deneme şansım olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.