Şimdi Ara

pcı-e 1.0 a pcı-e 2.0 veya 3.0 takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (emin değilim.)!Pcı-e 1.0 x16 slotuna sahip anakartım var (foxconn g31mxp). Ben pcı-e 3.0 x16 ekran kartı alsam uyar mı ? Çok siteye baktım fakat bazısı olur bazısı olmaz demiş. Genelde x16 slotsa pcı-e ler hepsi olur demiş. Bu konuya bir açıklık getirsek çok güzel olur şimdiden teşekkür ederim.

•  pcı-e 1.0 a pcı-e 2.0 veya 3.0 takılır mı ?

ok pcie2.0 -> pcie1 ve 1.1 ve üzeri ile uyumludur

b Pcie2.1 -> eski boardlar ile uyuşmazlık olabiliyor ,

c Pcie 2.1 -> Pcie3.0 teknolojisine dayandığı için aynisi Pcie3 için de geçerli . Marka modele göre çalışır yada çalışmaz .

d Pcie 1.0 kartlar pcie3.0 boardlar ile çalışmayabilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 1 Mart 2015; 21:06:22 >
  • Olur diye biliyorum. Sadece performans olarak biraz eksik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    sonuç olarak şansıma kalmış bişey bilinmiyor veya denenmedi işareti olduğuna göre bir ihtimal çalışabilir bir ihtimal çalışmayabilir. Normalde ekran kartına para vermeye gönlüm yokta ATI RADEON HD 4650(1gb 128 bit) ekran kartımda görüntü kayması renk bozuklukları çıkınca mecbur kalıyorum. İlk anakartı değiştirecektim.Sonradan yavaş yavaş onlara gelecekti ama bu erken vefat etti çözümünü bulamadım da ısıtma işlemi (fırınlama) gibi yollar denedim fakat bir düzeldi elim çarptı yavaş yukarı kalkıp inince geri aynı sorun çıktı.Belki çalışır diye arada takıyorum 2 kere aynı sonucu verdi bozuk şekilde denemeye devam

• RisKoF kullanıcısına yanıt
    Fazla performans bekleme , çalışsa bile en fazla tetris oynarsın herhalde :) . Yada çok düşük çözünürlükte kullanırsın bilgisayarını .
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Fazla performans bekleme , çalışsa bile en fazla tetris oynarsın herhalde :) . Yada çok düşük çözünürlükte kullanırsın bilgisayarını .

şöyle boş yorumlar yapmayın lütfen,tetris oynarmış
    eski anakartım pci ex. 1.1 di hd 4670 ile bf3,farcry2,crysis warhead 1,2 vs. çok oyun bitirdim
  • hd 4650 kullanıyordum güzeldi :D kasmıyor felan bozulmayaydı iyiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0.5 mi 0.7 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 x PCIe x16

boyle yaziyor diye mi 1.0 diyorsun?burada 1 tane x16 slotu var manasinda yoksa yazmiyor sayfasinda ama pcie 2.0 ilk kez intel x38 anakartlarda mi ne kullanildi 2008'de.

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000416

anakart 2008 model 1.0 olmasi mumkun degil en kotu ihtimal 1.1 olabilir ama 3.0 kartlar 1.1 gorme alakasi yok anakart gormeyebilir bios guncellemesi yapman gerekebilir ki o da kesin bir cozum degil.takip denemen lazim kisacasi ama calisma ihtimali yuksek.yeni alacakmissin calismazsa iade edersin ikinci el 2.0 kart bulursun cozum var yani 1.0 bile olsaydi.

• Ya şimdilik idare edecek kart olsa yine iyi LOL falan rahat oynatsa iyi hd 3000 le 40-44 boşta tf de 30-22-15 arası lanede 35-30 fps alıyorum tabii kide kasıyor biraz o nedenle ilk anakartı değiştirecektim gigabyte g41m combo yu alıcaktım. Ondan sonra ram ekran kartı sırayla gidecekti erken vefat eden biri olunca kötü oldu tabi neyse yavaş yavaş biriktiriyoruz parasını yaza kadar yapacağım birşey
  • https://www.ecs.com.tw › Product
    Web sonuçları
    ECS > A740GM-M (V1.0/1.0A) anakart a
    Rx 550 takılırmı

• Lütfen yardım

• xlbial X kullanıcısına yanıt
    Takılır, PSU'nuzun kartı besleyebileceğinden emin olun.
  • sağ olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.