Şimdi Ara

Pci-E M2 Ssd görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar, herkese çok selamlar. Pci-E M2 Ssd  görmüyor 

Kullanmakta olduğum Asus Tuf Gaming Plus-II anakartta 2 adet m2ssd slotu mevcut. Her 2 slotta'da şuan hali hazırda takılı m2ssdlerde dosyalar yüklü ve baya dolu durumda.

*Ek kapasite amacıyla Acer Fa100 model 2TB'lık bir m2ssd aldım.

**Doğru bir şekilde uyumlu olduğu dark dönüştürücüye montajladım.

***Elektrik kapalıyken 2.ekran kartı yuvasına(PCIe 2.0 desteğine sahip) taktım.

Fakat sistem açtığımda yeni taktığım m2ssd'yi görmüyor. Pci-E M2 Ssd  görmüyor 

Pci-E M2 Ssd  görmüyor
    Pci-E M2 Ssd  görmüyor
    Pci-E M2 Ssd  görmüyor

Mevcut M2ssdleri şuan herhangi harici bir harddisk ile aktarma imkanım yok. Bu yüzden bu m2ssd yi pci-e 2.0 destekli kısma taktığım zaman normalde sistemin görmesi gerekmiyor mu?Pci-E M2 Ssd  görmüyor 

Dark dönüştürücüye taktığım M2ssd görseldi gibi kırmızı ışık uyarısı veriyor.Pci-E M2 Ssd  görmüyor Pci-E M2 Ssd  görmüyor  aygıt yöneticisini ve disk yönetimi kontrol ettim.Pci-E M2 Ssd  görmüyor  ürüne ait herhangi bir bilgi görünmüyor.Pci-E M2 Ssd  görmüyor  Zaten kırmızı ışık ile uyarı veriyor.

Pci-E M2 Ssd  görmüyor
    Pci-E M2 Ssd  görmüyor
    Pci-E M2 Ssd  görmüyor

Sorun ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.birde en son bios'ta şöyle bi bölüm gördüm.nedir değildir anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başaran Dr -- 22 Şubat 2022; 7:47:54 >

• Pci-E M2 Ssd  görmüyor
    Pci-E M2 Ssd  görmüyor

Çipsetlerde kısıtlamalar oluyor. *3 kısıtlaması sorunuzun cevabı aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım durum baya netleşti. M2_2 yuvası doluysa görmesi imkansız gibi. chipset içinde basit bi ayar yoktur herhalde. yada herhangi bi ayar😐 bu iyi olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    2 yıl önce açıldı
    M2 ssd'yi hp cihaz görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.