Dostlar, herkese çok selamlar. Kullanmakta olduğum Asus Tuf Gaming Plus-II anakartta 2 adet m2ssd slotu mevcut. Her 2 slotta'da şuan hali hazırda takılı m2ssdlerde dosyalar yüklü ve baya dolu durumda. *Ek kapasite amacıyla Acer Fa100 model 2TB'lık bir m2ssd aldım. **Doğru bir şekilde uyumlu olduğu dark dönüştürücüye montajladım. ***Elektrik kapalıyken 2.ekran kartı yuvasına(PCIe 2.0 desteğine sahip) taktım. Fakat sistem açtığımda yeni taktığım m2ssd'yi görmüyor. Mevcut M2ssdleri şuan herhangi harici bir harddisk ile aktarma imkanım yok. Bu yüzden bu m2ssd yi pci-e 2.0 destekli kısma taktığım zaman normalde sistemin görmesi gerekmiyor mu? Dark dönüştürücüye taktığım M2ssd görseldi gibi kırmızı ışık uyarısı veriyor. aygıt yöneticisini ve disk yönetimi kontrol ettim. ürüne ait herhangi bir bilgi görünmüyor. Zaten kırmızı ışık ile uyarı veriyor. Sorun ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.birde en son bios'ta şöyle bi bölüm gördüm.nedir değildir anlayamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başaran Dr -- 22 Şubat 2022; 7:47:54 > |
Bildirim