Şimdi Ara

PCI EX kablosuz ağ adaptorü seçimi YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlarım masaüstü pc me kablosuz ağ adaptoru almalıyım şuanki modemim Linksys wag320N marka ve bir kaç tane marka buldum fiyatları konusunda biraz tereddütte kaldım ve kimisi 2.4 ghz ve 5ghz baglantıya sahip çoğu donanımımı kablosuz yaptım ve çogunluğu 2.4 ghz ile calısıyor cakısma durumlarından cekindiğim için 5 ghz olanlar daha ustun basan modeller evimde ayrıyetten bir laptop var masa ustu pc min bulunduğu yerden balkonda ve evin bağzı yerlerinde çekmiyor buyuzden modemi farklı bir yere cekmeliyim.modemim 300mbt destekliyor ve buna baglı olarakta 300mbt ornekleri sundum fakata bir tanesi 450 mbt destekliyor acaba 300 mbtlik modeme bağlantıda problem yaşarmıyım yada gereksizmi olur performans alırmıyım önerilerim sunlar;

Tp-link TL-WDN4800BU MODEL 3 ADET ANTENDEN İBARET AVANTAJMI DEZAVANTAJMI BİLEMİYORUM

DLINK DLK-DWA-566 WIRELESS PCIE ADAPTER FİYATI BİRAZ YUKSEK VE 5 GHZ BAĞLANTI KURABİLİYOR

Tp-link TL-WN881ND EN UYGUN FİYATLISI FAKAT 5 GHZ BAĞLANTISI YOK VE BENİM MODEMİMLE PROBLEMSİZ BAĞLANIRMI ?

• harici antenli ve yüksek kazançlı usb wifi lere yönel bence.
  • hocam usb de kullandım fakat pek memnun kalmadım linksys wusb600n modelini kullandım birincisi masa ustu standı ile masa da yerkaplaması bir sıkıntı zaten cocukların elindegeziyor 2.si o hani beklenen ahamsaham performansı yoktu hatta cok rahatsız edici idi 3.de kurulumu surekli problemli idi format atsanız dahi hangi usb de ise ondan haric bir usb yi kabul etmiyordu buyuklugunden dolayı zaten usbde sabit durması uygun olmuyor kırılma ihtimali var.edimaxın bir usb cihazı var fakat onun bekleneni vereceğini hayalbile etmiyorum hani su unflayin alıcılar kadar ufak olanı kast ediyorum.
    ben ileride led tv alınca (wifi özellikli)bağlantı kurmayı ve hızlı video share etmesinide istiyorum evde bir ağkurup laptoplada paylasmak istiyorum
  • pcı ların wifi performansları çok daha kötü.

alfa nha tarzı atheros chipli ve 650mw gücünde bir adaptör kullansaydın performansı görürdün.
  • hocam ben üstteki pcı adaptorlerle linksys wag320n ile sağlıklı bağlantı kuramazmıyım?300mbt hızı gormezmiyim.
    birde dlinkin pcı ex adaptoru neden bukadar pahalı acaba kaliteli antenleri oldugundanmı?
    450 mbt olan tplinkin pcı ex adaptoru bana modemim 300mbt lik bunun ustunu vermezmi gereksizmi olur?
    secim yapmamda yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • dosya paylaşımı ile ilgili birşey görmedim.
    dosya paylaşımı yapacakmısın wifi üzerinden yoksa sadece yüksek çekim gücü mü istiyorsun.?
  • hocam wifi entegreli led tv almayıda dusunuyorum
    filmleri tv ye paylastırıp tvden acmayıda dusunuyorum evet dosya paylasımıda onemli
  • paylasım önemli ise 5 ghz ağırlık vermende fayda var.
    2.4ghz 300n bile olsa çok verimli olmuyor.

adaptör konusunda dediğim gibi dahililer haricilerden daha kötü.
  • dahililerdeki bu problemim anten değiştirerek halledemezmiyiz.
  • DLINK DLK-DWA-566 WIRELESS PCIE ADAPTER
    Bu modeli sipariş ettim arkadaslar insallah pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

DLINK DLK-DWA-566 WIRELESS PCIE ADAPTER
    Bu modeli sipariş ettim arkadaslar insallah pişman olmam.

netsipariş isimli bir siteden sipariş etmiştim 3 gun sonra biz bu urunu getiremiyoruz paranızı geri iade edelim diye tutturdu iyi dedim şimdi halen aynı urun satısta bari stokta yok yazın demi üçkağıtçılar.
    mecburen Tp-link TL-WDN4800 modelini dün istedim baska bir siteden henüz elime ulasmadı ama tp link yardım merkezini dun arayarak bilgi aldım ;

modemim 300 mbt desteklediğinden dolayı 300 ün üstüne çıkamayacak (bunu bende biliyordum) ve dual olaraka hem 2.4ghz hemde 5ghz sinyal alabiliyor bu yönden güzel bir ürün yardımcı olan arkadas antenlerin 3 er dbi oldugunu soylemişti fakat yanılmıs satıs sitesinde 2 dbi oldugu belirtilmiş umarım antene ihtiyaç duymam.
    iyi gunler dilerim herkese.

• hayırlısı dene bakalım. bizde fikir sahibi olalım sayende.
  • yani benim kullanacağım alan iki duvar otesi km ile ugrasmıyacağım buyuzden pek problemli olacağını sanmıyorum
  • Arkadaslar ürünü kullanmaya baslayalı 3 gun falan oldu takmada ve tanıtmada hiç sıkıntı çekmedim çok küçük ve zarif bir parça.modemim linksys wag320n model 300mbt destekli biliyordum bağlantıyı yaptıgımda su an 450 mbt görüyorum bende çok sasırdım.normal kablo ile bağlı gibi hızım var.modem 2 duvar ötede çekimi 3 diş bu konuda biraz ürün zayıf bunu bağzı arkadasların soylediği gibi kasanın arkasında olmasına , ortamımın çok dar duvara dayalı, birde antenlerin 2dbi olması buyuk etken en azından 3dbi li antenler olabilirdi.diğer yonden hiç kayıp yok nette canavar gibi daha önceki usb adaptörümden katkat güzel.Estetik olarak ortada kablolu bir cihaz yok bu bile yeterli daha önceki güya kablosuz masanın üstünde usb adaptör sırıtıp duruyordu gelen cocukların oyuncağı olmustu.

genel olarak ben cok memnunum saygılarımla
  • slm.
    Güle güle kullan.
    320n e başka bir pc yada hdd felan kablo ile bağlayıp dosya aktarım hız testi yapma şansın varsa ve paylaşırsan çok iyi olur.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki busekilde deneme yapmayıda dusunuyordum fakat bunu bir program vasıtası ile nasıl fiziksel veriler elde edebilirim bildiğiniz önere bileceğiniz programlar varmıdır.
  • en güzel yöntem pc lerden birisine iis kurup diğer pc ile idm yada flashget vasıtası ile dosya çekmek. Bu sayede maksimum hızlar elde ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linksys'in performansını merak ediyordum, bu iyi oldu.

Güle güle kullanın.
  • biraz açarsan sevinirim iis nedir ?
    benim planım modemin usb portuna hdd takıp pc den hız ölçmek olcaktı.

evde laptop ta var ondan paylasım verip pcden de olçüm olabilir.
  • iis yi windows üzerinden etkinleştiriyorsun.
    google da arat resimli nasıl yapacağın var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.