Bildirim
PCI-X MSI NX6800GT @ Ultra olabilmesi icin hangi bios ?. (3DMark 2005 : 5100 Puan)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senin imzanda bu yazıyor Pink Floyd - High Hopes
artı defaultsa bu skor normal ve çok iyi -
Kardeş sanırım MSI 6800GT'ler 12 pipeline'lı oluyor. Rabesantrata'nın sattığı öyleydi mesela. Safkan 6800GT 12 Pipelıydı. Seninkide öyle ise Ultra BIOS'u yüklersen kart çalışmaz hale gelebilir. Aman dikkat -
DFI Lanparty Ultra D,
Amd 3000+ @ 2550 MHZ
1.5 GB Twinmos DDR400 @ 450,
160x2 Seagate SATA
Defaultta degil Ramler ve GPU 50 Mhz üstünde.
Zaten Rabesandan aldigim kart :)
PCI EX lerin hepsi Pipe 12 ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisappeaR -- 14 Eylül 2005, 13:26:37 > -
12 pipe için skor normal ama 6800GT'ler 16pipe değil mi? Düz 6800'ler 12pipe. Ayrıca imza süper. P.U.L.S.E. versiyonunu tavsiye ederim. -
Tabiki Pulse'dan ... Mukemmel ama degil mi hersey o konserde...
Bildigim butun PCI EXpress 6800GT ler 12 pipe... -
bende leadtek 6800gt pcı-e var hem kutunun üzerine hemde everset programında 16pipe yaıyor -
Hmm anladim... -
bildiğin bütün pci-e lerin 12p olduğunu söyleyen yalan söylemiş bitek msilar 12pipe -
quote:
Orjinalden alıntı: DisappeaR
Tabiki Pulse'dan ... Mukemmel ama degil mi hersey o konserde...
Bildigim butun PCI EXpress 6800GT ler 12 pipe...
ne alaka şimdi bendeki asus en6800gt 16 pipe idi ve çoğu 6800gt de 16x8 -
SAKIN MSI 6800 GT ALMAYIN...çoğu genelde 12 pip line çıkıyo.bu sadece msı a özgü bi kazık....diğer hiç bi kart da bu problem yok..n vidia 6800 gt standart 16 pip li dir...adamlar resmen düz 6800 ü gt yapmışlar yaaaa.benim başıma geldi hemen iade ettim...msı dan uzak durmak gerek...böyle bi rezillik sadece onda var....bide utanmadan riva tuner le 16 pip line açılabileceğini söyleyip bize tarif ediyolar açın diye... -
Ben ondan aldim. 2 El.
Bu forumdan ve 12 Pipe cikti... Yani kaziklanmis mi oluyorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: DisappeaR
Ben ondan aldim. 2 El.
Bu forumdan ve 12 Pipe cikti... Yani kaziklanmis mi oluyorum...
hayır kazıklanmış olmuyorsun.sadece araştırmadan kartı almışsın -
Evet biraz oyle oldu denebilir...
Peki bunda da 12 pipeyi 16 yapabilecek miyiz ? -
12pipe olan modeller bariz 60-70 dolar daha ucuz burdan anlaşılıyor mesela 16 pipelar 410$+kdv falan iken 12pipe msi 350$+kdv. -
arkadaşlar "pipe" ne açıklarmısınız bide bende Leadtek WinFast A360 var pipe si çak oluyor -
4 a360larda -
Yani ben acamaz miyim ? -
açılabiliyor olsaydı satan arkadaş yazardı satarken ne kadara aldın o kartı merak ettim? -
Nvidia 6800GT ler safkan 16 pipe 'dır. MSI 6800gt 12 pipe ve daha ucuz olan bir modeldir yani referans 6800gt ye sadık kalınmamıs bir karttır...
Benzer içerikler
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- kuru buz nerede satılır
- termal macun yerine ne kullanılır
- perçin nasıl sökülür
- porçöz ile radyatör temizliği
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
- laptop soğutucu öneri
- sıvı metal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X