Şimdi Ara

PCI-X yuvasına AGP Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an kullandığım anakartta PCI Express yok bu yüzden de ATI X1600 256MB DDR 8X Ekran kartı lacam .ATI'nin sitesiden de X1600 serisi için şöyle bir ifade var:

AGP 8x configurations also supported with AGP-PCI-E external bridge chip

Şimdi bu ne demek oluyor. AGP kartını ilerde PCI-X yuvasına takabilir miyim.?
    Cevabınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsfx -- 5 Mayıs 2007; 18:29:19 >

• Pcı express kart takamassın.

"AGP 8x configurations also supported with AGP-PCI-E external bridge chip"

Bu cümle kartın üstünde agp'den pci ye çeviren bi çip olduğunu söylüyor. Buda pci veriyolu uyumlu bi video kartının agp boardlar ile uyumlu olmasını sağlıyor
  • bence onu alacagına biraz daha paraya kıy x1650 pro veya 7600gs sonic al cünkü bildigim kadarıyla o kartın 6600gt den pek farkı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

bence onu alacagına biraz daha paraya kıy x1650 pro veya 7600gs sonic al cünkü bildigim kadarıyla o kartın 6600gt den pek farkı yok

+1905
    çok sorunlu ve verdiğin paraya değmeyecek bir karttır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

bence onu alacagına biraz daha paraya kıy x1650 pro veya 7600gs sonic al cünkü bildigim kadarıyla o kartın 6600gt den pek farkı yok

+1906

evet çok sorunlu olduğunu söylüyorlar ve x1650 pro ondan çok daha iyi
  • 7600GS al o\c bakımından daha iyi performans verir
  • Peki, şimdi ben şunu merak ediyorum sanırım bu iki kartta da extra güç girişi var.Benim bilgisayar 6 yıllık filan. Kasada sadece IDE,Anakart,Disket sürücü için güç çıkışları var.Bu ekran kartlarının güç ihtiyacını nasıl karşılayabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı slot sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsfx

Peki, şimdi ben şunu merak ediyorum sanırım bu iki kartta da extra güç girişi var.Benim bilgisayar 6 yıllık filan. Kasada sadece IDE,Anakart,Disket sürücü için güç çıkışları var.Bu ekran kartlarının güç ihtiyacını nasıl karşılayabilirim.

bence en az gerçek 300wattlık bi psu gerekir sistemindeki psu çalıştırsa bile stabil çalışmaz
  • benim merak ettiğim watt değil de benim güç kayndağında PCI-X güç çıkışı olup olmadığı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsfx

benim merak ettiğim watt değil de benim güç kayndağında PCI-X güç çıkışı olup olmadığı.

güzel kardeşim agp soket anakart a pcı takamazsın anakart ve sistemin full değişmesi gerekiyo pcı olması için yani PCI TAKAMAZSIN AGP soket e
  • Benim anlatmak istediğim o değil. Bu AGP ekran kartlarında (örneğin x1600 vs) extra bir güç giriş yeri varmış. İşte o kablonun benim güç kaynağında olup olmadığı.
  • o kablo disket ürücüye takılan kablonun aynısı zaten kutunun içindende çıkıyor endişen olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.