|
Bildirim
"16 hat üzerinden 128GB/s teorşk huzlar mümkün olmaktaydı." sizin hızınıza PCIe 7 değil 17 de yetişemez aceleden yazamamışsınız bile.
|
Kanka öyle düşünme standartların önceden geliştirilmesi her Zaman için iyidir ipv4 standardı yıllar önce miadını doldurmasına rağmen zamanında önlem alıp geliştirilmediği için bu gün cgnat çöpü ile iletişim kurulmak zorunda çünkü adresler tükendi standarlar önden gitmezse teknolojide olması gereken ivme yok olur
|
Adamlar bu teknolojileri özellikle Türkiye'deki ev ve dizüstü kullanıcılarına yönelik geliştirdiklerinden şikeyetlerimizi bildirmemiz önemli. Bence change.org'da imzaya açalım, henüz bize lazım olmadığını anlarlarsa vazgeçerler. Ne de olsa tüm gelirlerini biz sağlıyoruz.
|
Ben daha 3.0 a geçemedim
|
Hay maşallah! |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 29 Haziran 2022; 7:22:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben PCIe 3.0'da kaldım. Yetiyor, zaten üst düzey bir ekran kartı falan kullandığımız yok. |
|
|
|
|
|
|
teknolojinin gelişmesi güzel tabi de, biraz abarttılar sanki bu pcie olayını. daha pcie 3.0'ın bantgenişliğini bile tam anlamıyla kullanabilen ekran kartı yokken 7.0 nedir, arkanızdan roketle kovalayan mı var? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 23 Haziran 2022; 11:27:15 > |
vr gözlük teknolojisini gerçekmiş gibi vermek için bu hızlar yetersiz, bunun 2 katı çıktığında vrde gerçek grafikler gelecek oda 2030u bulur |