Bildirim
PCİM 320 GB VERBATİM MARKA HARİCİ HDDYİ GÖRüyor ama açılmıyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
NE YAPMAM LAZIM?YARDIM!
Motor dönüyor ve ışık yanıyor! -
taktıktan sonra sistemi bir kez yeniden başlat dene bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: xxxartistxxx
taktıktan sonra sistemi bir kez yeniden başlat dene bakalım
deniyecem bakalım,inşallah çalışır! -
Pc yi kapatıp açmak sorunu çözücektir sorun hdd de değil usb portlarında -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar0800
Pc yi kapatıp açmak sorunu çözücektir sorun hdd de değil usb portlarında
emin misin?flaş bellek taktığımda sorun yoktu? -
kapatıp açmayı denedin mi bu arada korkma hdd yi başka pc ye taktığında verilerin kurtulucaktır en fazla -
quote:
görmuyor derken f diye oluyor ama açılmıyor!biçimlendir çıkıyor!içı 0 bayte gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elinde linux cd si car mı pc yi onunla boot edip öyle dene bide sanırım hdd ile sistemin formatları uyuşmuyor -
quote:
elinde linux cd si car mı pc yi onunla boot edip öyle dene bide sanırım hdd ile sistemin formatları uyuşmuyor
ama eskiden çalışıyordu -
sorun ne sizce -
quote:
Orijinalden alıntı: black_leopart
sorun ne sizce
cevap yok mu? -
quote:
quote:
görmuyor derken f diye oluyor ama açılmıyor!biçimlendir çıkıyor!içı 0 bayte gözüküyor
paşam baştan öyle deseydin ya o zaman daha kolay ve kesin sayılabilecek bir çözümü vardı (kesin derken şuana kadar hep çalıştı)
çalıştır bölümüne cmd yaz sonra "chkdsk/f f:" (burdaki "f:" senin sürücü harfini belirtiyor bu c,d,f,g olabilir hdd nin sürücü harfi neyse onu yaz) tırnak içindeki kopyala ve sağ tık yapıştır de enter a bas sonra işlemin tamamlanmasını bekle.ve en son olarak garanti olsun diye bir kez sistemi yeniden başlat
bu arada çalıştır bölümüne masaüstündeyken klavyeden windows logosu ve r tuşuna aynı anda basarak ulaşabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 2 Ağustos 2011; 17:50:43 >
-
quote:
quote:
quote:
paşam baştan öyle deseydin ya o zaman daha kolay ve kesin sayılabilecek bir çözümü vardı (kesin derken şuana kadar hep çalıştı)
çalıştır bölümüne cmd yaz sonra "chkdsk/f f:" (burdaki "f:" senin sürücü harfini belirtiyor bu c,d,f,g olabilir hdd nin sürücü harfi neyse onu yaz) tırnak içindeki kopyala ve sağ tık yapıştır de enter a bas sonra işlemin tamamlanmasını bekle.ve en son olarak garanti olsun diye bir kez sistemi yeniden başlat
bu arada çalıştır bölümüne masaüstündeyken klavyeden windows logosu ve r tuşuna aynı anda basarak ulaşabilirsin
saolun deniyecem.
HA BİRDE BEN DAHA ÖNCE XP ATMIŞTIM,SONRA TEKRAR WİNDOWS 7 .HDD Yİ TAKINCA HEP DOSYALARI DÜZELT ÇIKIYORDU.BEN BİKERE YAPTIM.3 SAAT BİTMEYİNCE İPTAL DEDİM.1 AY GEÇTİ AMA BU NEDEN OLMUŞ OLABİLİR Mİ?
-
quote:
HA BİRDE BEN DAHA ÖNCE XP ATMIŞTIM,SONRA TEKRAR WİNDOWS 7 .HDD Yİ TAKINCA HEP DOSYALARI DÜZELT ÇIKIYORDU.BEN BİKERE YAPTIM.3 SAAT BİTMEYİNCE İPTAL DEDİM.1 AY GEÇTİ AMA BU NEDEN OLMUŞ OLABİLİR Mİ?
büyük ihtimalle zaten bnm verdiğim kod parçasıda senin iptal ettiğin şeyi çalıştırıracak -
quote:
quote:
büyük ihtimalle zaten bnm verdiğim kod parçasıda senin iptal ettiğin şeyi çalıştırıracak
deniyecem sağolun -
windows 7 de görmüyorsa bilgisayarım a sağ tık-yönet-disk yönetimine geldiğiniz zaman "f" olarak ve bölümlenmemiş olarak gösterir.Ordan etkinleştir (şu anda tam hatırlamıyorum) olması lazım ya da sürücü yolu aktif et-ata olması gerek.Bu işlemi bir seferlik yaptıktan sonra sorun çözülecektir -
hala çalışmıyor -
içindekileri kurtarmam lazım xp attım gine görmüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X