Şimdi Ara

PCMCIA USB KART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fujitsu siemens Amilo Pro v2045 kullanıyorum. Fakat tüm USB girişler bozuk durumda.. tamire gonderdigimizde ise 800 ytl gibi bi anakart masrafı cıkardılar.. biz de pcmcia usb coklayıcı almayı düşündük. bilgisayarın kitapcıgında yazan
    A PC card slot (CardBus or PCMCIA) for using one type I or type II PC card
    ve benim almak istedigim ise http://www.koysepete.com/en+ucuz+rain+sg-0150+pcmcia+usb+kart+4+port+usb+coklayici+69191.aspx
     PCMCIA USB KART
    Rain SG-0150 PCMCIA USB kart 4 Port USB Çoklayıcı 
    kartı... bu laptopta bu kart çalışır mı? uyum sorunu yaşar mıyım.. ya da tavsiye edebileceğiniz baska bir kart varsa memnun olurum... fiyatı uygun olması tercih sebebidir:)

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild_Child -- 30 Eylül 2007; 14:20:24 >

• bu işinizi görür. güle güle kullanın..
  • Çok Teşekkürler:) en sonunda usb girişimiz olacak :)
  • Arkadaslar Slm;

Ben bu kartı aldım ve bana ulaştı...Fakat sorunum var :( kartı bilgisayara taktıgımda bilgisayar kartı algılıyor ve winxpsp2 sorunsuz bi şekilde sürücüleri yuklediğini belirtiyor. Fakat herhangi bir usb alet bagladıgımda hiç bir işaret yok:( bilgisayar taktıgım ürünleri algılamıyor.. Mouse denedim, bluetooth denedim , kamera denedim olmadı... Aygıt yoneticisinden kontrol ettigimde eklenen usb leri gorebiliyorum. Fakat ürünler eklenmio :(..

3 farklı makinede denedim hepsinde aynı sorun.. bir ayar falan mı unutuyorum? Yoksa alet mi bozuk? Teşekkürler...
  • cihaz bozuktur

yoksa ne diye çalışmasınki
  • Usb sürücülerinde bir problem olabilir.
    Aygıt yöneticisinden kaldırıp restarttan sonra tekrar yüklemeyi dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet kablosu
    9 ay önce açıldı
    Ugreen USB Ses Kartı
    3 hafta önce açıldı
    SIM Kart Okuyucu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.