Şimdi Ara

Pcmi Nasıl Geliştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımın özelliklerini geliştirmek için yeni parçalar almayı düşünüyorumda sizce nasıl yükseltebilirim bilgisayarımın özelliği şunlar:
    Bilgisayar Toplamadır.

Kasa :Asus Vento Anakartta ona uygun.
    İşlemci : Intel (R) Core (TM) i5-2300 CPU @ 2.80 GHZ (4CPUS),3.0 GHZ
    RAM: 8 GB
    Ekran Kartı:ATI RADEON HD 4800 Series VRAM:4 GB
    Hard Disk:465.76 GB st500dm002- 1bd142 ATA Devıce

Eksik Birşey varsa söylerseniz konuya eklerim sizce nasıl yükseltmeliyim bilgisayarımı?

• Kesinlikle Ekran Kartı.Opsiyonel olarak HDD yi 1TB yapabilirsiniz.Ama o ekran kartı %100 değişmeli eğer oyunlardan iyi performans isterseniz.
  • psu kaç watt? ve bütçe ne kadar?
  • Ekran kartı olarak neyi almalıyım birde ssd alıp windowsu içine kursam 1 tb satayıda dosyalara koysam nasıl olur.

Psu kaç watt bilmiyorum benim kasa çivili matkapla açılıyorda şu an yanında değilim yani malzemem yok tahminim 400dür ama...

Bütçede sıkıntı yok ne çok kısıtlı ne de çok abartılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem879 -- 24 Ocak 2015; 22:36:38 >
  • Evet arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum.
  • Pek geliştirmeye lüzum yok bence.Ama bende para mok daha kaliteli bir sistem yapıcam dersen ekran kartıın yükseltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankasi -- 24 Ocak 2015; 23:47:14 >
  • ankasi A kullanıcısına yanıt
    Pek abartı olmasada olur ama hangi ekran kartını almalıyım ve sizce ssd yapsam nasıl olur pc?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adem879 A kullanıcısına yanıt
    sisteminiz için gtx 760 ya da ondan biraz daha iyi (%10 kadar) gtx 960 düşünebilirsiniz. İkisi de sisteminizin parça bütünlüğü açısından uyumlu olacaktır.

amd kanadından ise r9 280 veya r9 280x düşünülebilir.

internette bunların karşılaştırmaları mevcut, oyun benchmarkları ve sentetik testler... birbirine eş değer kartlar ama tercih konusunda araştırmanızda ve kendiniz karar vermenizde fayda var.
  • Sağolun hocam dediklerinizi inceleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.