Şimdi Ara

PDA ALMAK ISTIYORUM! YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, onumuzdeki hafta icerisinde yurtdisindan bir pda/smartphone almayi dusunuyorum. Oncelikle hp ipaq 614-914 modellerine yoneldim. Fakat sonra htc touch diamond, htc touch pro, omnia arasinda kaldim. extra micro sd destegi vermemesi htc touch diamond'u elememe sebep oldu, ama sonrasinda omnia ve htc touch pro arasinda kaldm. Fotograf makinasi 3-5MP benim icin cok da onemli degil, ama kameranin flasli olmasi, dahili gps modulu olmasi, word excel office pdf dosyalarinda hizli aktif kullanim saglamasi, user-friendly bir arayuze sahip olmasi, etkin wi-fi kullanimi hizli internet tarayicisi olmasi ve muzik video dosylarindaki performansi (yolda vs vs kullanim) benim icin onemli ozelliklerdendir. Bunlarin disinda WM 7.0'a gecis kolayligi, cihazdaki software hatalari ve klasik sorunlari (hp'lerde stylus yerinde catlama, omnialarin tus kilidi ve kendi kendine arama yapma hatalari gibi) Bu baglamda omnia ve htc touch pro arasindaki karsilastirmalarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkurler.

• TYTN2 bence çok güzel bir pda =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeiteasy -- 7 Eylül 2008; 10:39:28 >
  • Acikcasi Omnia Ipaq 614c ve Touch Pro arasinda kaldim diyebilirim
  • touch pro kesinlikle
  • touch diamond
  • Bulabilirsen Toshiba'nın çok güzel Pda ve Smartphone cihazları çıktı, onlardan alabilirsin veya HTC tavsiye ederim.
    HTC'nin hangi modeli olursa olsun kendine uygun birini alabilirsin kesinlikle değer
  • Bence de Touch Pro. HTC , HP den daha başarılı bu konuda. Gerçi elemeni yapmışsın ama tytn2 yi de düşün derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.