Şimdi Ara

PDA nin Touch screende cizikler olustu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PDA min üzerinde cizikler olustu ve ciziklerin oldugu yerde neden bilmiyorum temazsizlik var. Yani Kalem ile üzerine daha güclü bastirmam gerekiyor. Mesaj yazarken cok rahatsiz edici...

Bu touchscreen'i tamir etmek istiyorum. Herhalde üzerindeki ekran folyosunu (ismini bilmiyorum) degistirsem yeter.

Bunun nasil yapilacagiyla ilgili bir video, bir yazi veya bir site vs. biliyormusunuz?
    Yada bunu Türkiye'de telefon tamircileri yapabilirlermi? Yaparsa kaca olur??
    Selamlar.

• hangi marka pda kullaniyosun? hp falan mi?
  • hmm. servisine göster bi diycektim ama bilmiyorum bu cihaza burada bakabilirler mi? baksalar bile parçası var mıdır bilemem...
  • Ya aslinda yedek parca pekde sorun olmaz (sanirim). Almanya da oturuyorum. Ebayde bozuk pdalarini satanlar var. Oradan 10 20 euroya alip sadece ekran kismini benimkiyle degistirmek planim.
    Bu isi kendim yapmaya göz kararttim aslinda. Bu ekrandaki cizikler gercekten cok sinir bozucu, düzgün yazamiyorsun. Ne dersin, yapabilirmiyim?
    Bununla ilgili, nasil yapilacagi vs. bildiginiz bir site varmi? Cok makbule gecer.
  • http://www.modaco.com/category/192/prophet-prophet-modaco-com/
    Neyse bu sitede bu islemle alakali baya birsey var. Ilgilenenler bakabilir.
    Ewren sanada tesekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: göcmen

http://www.modaco.com/category/192/prophet-prophet-modaco-com/
    Neyse bu sitede bu islemle alakali baya birsey var. Ilgilenenler bakabilir.
    Ewren sanada tesekkür ederim.

rica ederim. umarım işini halledersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazın yetkili servisinde orjinal olarak değiştirtebilirsin, çok kolay bir işlem hatta eğer elin yatkınsa kendin bile değişebilirsin ancak yapamam dersen servis halleder. Ya da internetten orjinal olarak alıp bildiğin bir telefoncuya değiştirtebilirsin de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.