Şimdi Ara

PDA önerisi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi pda almayı dusunuyorum ama kararsızım ve acıkcası braz bilgisizm bu konuda G900 diyosunuz kilitlenmeler yavaslanamalar oluyor sanırım?? P1 hakkında bilgisi olan warmı? önerebilicegniz bi pda ??

• ASUSTAN ÖTESİ VARMI KALİTE MARKA CIHAZDA SORUN CIKSA MUSTERI HATASI DEYIP YOLLAMIYORLAR YAPIYORLAR YAPILMIYOSA YENISINI YOLLUYORLAR ASUS ASUS ASUS
  • Toshıba G900 Tek Kelimeyle Harika Ürün.
  • ASUS P535 yada TOSHIBA G900 alabilirsin.GPS senin için çok da önemli değilse TOSHIBA G900 al derim.Son derece kaliteli güzel bir ekranı,multimedya özellikleri,wi-fi,parmak izi gibi fantastik özellikleriyle çok farklı bir cihaz
  • MERHABA

BEN DE TURKCELL PDA P4350 VAR. AÇILMAMIŞ SIFIR KUTUSUNDA. TUKCELLDEN HEDİYE GELDİ. ADIMA DÜZENLENMİŞ İRSALİYESİ VAR. KVK GARANTİLİ. FİYAT 700 YTL.

P4350 BİR PDA DA ARAYABİLCEĞİN BİR ÇOK ÖZELLİĞE SAHİP. AYRICA QWERTY KLAVYESİ DE VAR. (ÇOK ÖNEMLİ)
    İLGİLENİRSEN RESMİNİ ÇEKİP GÖNDEREBİLİR HATTA UYGUN BİR ARA MSNGER DAN GÖSTEREBİLİRİM.
    BEYLİKDÜZÜNDE İKAMET EDİYORUM. ELDEN TESLİM TERCİHİMDİR.

SELAMLAR
  • bence G-Smart i120 al derim şu anda fiyat çok çok uygun 550 ytl civarında harika bir cihaz tavsiye ederim
  • HTC Cruise yada HTC TyTN 2 derim ben,diğerlerini daha çok databanklara benzetiyorum ben.PDA demek bilgisayarlı cep telefonu demek.Bilgisayar ve internet konusunda nokia cep telefonlarından bir farkı olmalı PDA ların.Müzik konusunda tavizsizsen iPhone 8GB olursa da olur.
    Toshiba kullananların HTC den haberi olmadığına inanıyorum.Buna rağmen G910 serili ürünü merakla bekliyorum,çıkınca deniyeceğim.Denemeden eleştirmek olmaz dimi :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben suana kadar bircok pda kullandım. Ne alırsan al ama symbian olmasın. o kadar iyi deilller hızlı olabilirler ama windows mobile telefonlara yetisemezler. Piyasa elle tutlacabilecek telefon varsa oda HTC urunleridir. Klavyeli ve islemcisi hızlı olsun. yazı yazarken nerdeyse masa ustu kadar hızlı yazabiliyorsun. Ben suanda K-JAM kullanıyorum ama Asus P525 de kullandım. Arada cok fark var diyebilirim Asus guzel hos gorunuyor. Ayrıca hızlı. Kızılötesinde cok iyi benim K-JAM 1 metre gibi komanda ozelli varken asusta daha uzun. tabi budemek deildir HTC yenin yeni modelleri boyle. Ama klavyeli olusu cok begendigimden bunu kullanıyorum. HTC olsun 3 kurus daha fazla olsun ben en az 20 defanın uzerinde ROM yukledim. Hatta bazılarında yarım bile bırakıp pilini cıkardım yinede sorun yok.
    HTC olsunda. Model vermek isterdim ama butceye gore degsiiyor. Ayrıca HTC lerin ROM larını bir cok sitede yeni versiyonlarını bulabilirsiniz. Ama diger firmalarınkini bulman zor.
    Arkadaşın dedigi gibi HTC-TyTN-II al. Aşagıdaki adresten telefon ile ilgili verilmis bilgilere ulasabilirsin. Testler ve her acıdan goruntusu var.
    http://news.softpedia.com/news/HTC-TyTN-II-P4550-Kaiser-Review-69081.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumaslan -- 15 Şubat 2008; 14:08:15 >

• ilgilenirsen ben makinami satiyorum TyTN II

http://forum.donanimhaber.com/m_21188099/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.