Şimdi Ara

pda rom update error 260 çözümünü bilen var mı (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar T-Mobile Compact 4 (HTC diamond) telefonum var. yurt dışından geldi. kaydı tamam.Makinaya Rom atmak istiyorum ama oncesinde denedigim HardSPL , CID unlok sonucunda ERROR 260 hatasi alıyorum.2 farkli USB kablosuyla Vista ve XP de denedim Aynı hataya karşılaşıyorum.Bu baglanti hatasinin neden kaynaklandigini bilen varmi..Çıldırmak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsariavci -- 29 Ağustos 2009; 20:13:55 >

• cihazına reset atıp tekrar dene üstadım
    quote:

Orijinalden alıntı: fsariavci

Arkadaslar T-Mobile Compact 4 (HTC diamond) telefonum var. yurt dışından geldi. kaydı tamam.Makinaya Rom atmak istiyorum ama oncesinde denedigim HardSPL , CID unlok sonucunda ERROR 260 hatasi alıyorum.2 farkli USB kablosuyla Vista ve XP de denedim Aynı hataya karşılaşıyorum.Bu baglanti hatasinin neden kaynaklandigini bilen varmi..Çıldırmak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORHANSARISIN -- 29 Ağustos 2009; 13:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORHANSARISIN

cihazına reset atıp tekrar dene üstadım
    quote:

Orijinalden alıntı: fsariavci

Arkadaslar T-Mobile Compact 4 (HTC diamond) telefonum var. yurt dışından geldi. kaydı tamam.Makinaya Rom atmak istiyorum ama oncesinde denedigim HardSPL , CID unlok sonucunda ERROR 260 hatasi alıyorum.2 farkli USB kablosuyla Vista ve XP de denedim Aynı hataya karşılaşıyorum.Bu baglanti hatasinin neden kaynaklandigini bilen varmi..Çıldırmak üzereyim

Cihaza reset belki 30 kere attım.bir kerede hard reset yaptım.bilgisayarlarıda resetledim ama sorunu bulamadığım için yazdım. yinede sağol.

• Arkadaşlar nod32 4.0 disable yaptım,birde denemelerim sırasında cid unlock yapabildim bu ikisinden birisi sorunumu çözdü. umarım aynı sorunu yaşayalarada faydalı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.