Şimdi Ara

PDA'YA XP TABLET PC EDİTİON YÜKLEME...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar forumlarda pdalara windows 95 / 98 yüklenebileceğini görmüşsünüzdür... Fakat ben gerekli dökümanlara ulaşamadım...

Benim merak ettiğim konu ise umpc'lerin genelinde 600 ila 800 mhz arasında hız bulunmakta ve xp tablet pc edition yüklü... Acaba hızlı pda'lara bu tablet pc edition'ı yüklemenin bi yolu varmıdır? Veya yüklenebilirmi? Bilgisi olan arkadaşlar buyrun imkanları zorlayalım...

• Birisi çıksın desinki bu iş yaş olmaz böyle bir şey veya olabilirse nasıl yapabiliriz yardımlaşalımmm lütfen....
  • böyle bir şey olmaz

çünkü cihazlar xp kaldıracak güçte değil. platform da uymaz büyük ihtimalle sistem yetse bile.
  • Cvp için teşekkürler... Sanırım konuyu ii biliyorsunuz... Win 95 olayı nasıl bişe biraz anlatırmısınız bilginiz dahilinde ise? Mesela platform demişsiniz win95 bu platforma uyuyormu yoksa uyduruluyormu? Yardımlarınız için tekrar teşekkürler....

Birde donanimhaber pda kullanıcalarına sesleniyorum win95 yükleyen bi arkadaşımız varmı acaba?
  • çok büyük bir bilgim yok ama platform olayını şöyle açıklayayaım. yanlışım varsa da biri düzeltebilir. x86 mimarisi diye birşey duymuşsunuzdur belki. x86 bu kullandığımız windows bilgisayarların işlemci mimarisidir. windowslar da bu mimari üzerinde çalışırlar işte sadece. yani bir pocket pc'nin veya apple bilgisayarın windows çalıştırması mümkün değildir. (tabi yeni apple'lar da x86 ya geçtiği için windows çalıştırabiliyorlar artık)

o win 98/95 olayı ise emülasyon ile yapılmış olabilir. psp'de de bir emülatör sayesinde win95 çalışıyor ama kullanılamıyor aşırı yavaş olduğu için.
  • Evet esasında benimde anlatmak istediğim emülasyon olayıdır. Win xp, Win 98 herneysede bir i386 emülasyonu sayesinde tablet pc edition yükleme işi olanaksızmı? Eğer win 98 yüklenebiliyorsa tablet edition hiç bişey gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_das -- 28 Ağustos 2007; 2:21:04 >
  • yapılabilseydi emin ol bir yerde kesin görürdün(görürdük)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 28 Ağustos 2007; 3:10:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunuda düşünmedim değil hani Belki ben denk gelmemiş olabilirim dedim kendi kendime
  • shiftdelete.net'de görmüştüm adamlar sony ericsson p990'a ubuntu yüklemişlerdi çokda rahattı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.