Şimdi Ara

pda2k nın camını kırdım sonunda rahatım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynen baslıktakı gıbı arkadaslar sız sız olun cebınıze poketpc koymayın sakın sonra sabah kalkıp telefonunuza baktıgınızda boncuk boncuk terlersınız benım gıbı..

gelelım saadete.evet cam kırıldı ancak ppc nın touch padı halen ıslevde ve ekranda kayma yok.ıcını acmadım ıyıce dagılmasın dıye ancak sadece ekranda camı catlak bıde catlagın altında dogal olrak dokundugun zman baska yere kayma gıbı bı sorunu var.bugun kvk ya gıttım sagolsunalr bana 300mılyon gıbı bır rakam soeldıler kı komple ekran degısecek dıye.dısarıdan baktıgımızda cıhaza sankı tum ekran degılde sadece ekranın camı degısse olacak gıbı ama teknık olarak sokmedıgım ıcın ıslevsellıgını bılemıyorum..

sımdı sızden rıcam i-mate pda2k ekran camı bulabılcegım bır yer varmı yada aynı sekle semale benzeyen qtek ın falan.yada baska bır ppc nın ekran camı..bunun hakkında benı aydınaltırsanız sevınırım.umarım bır caresı vardır... her teleffona bakısımda ıcım gıdyor ya..:(

• Arkadaşım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama ama, böyle hassas cihazları koruyucusuz bir şekilde cebinizde nasıl taşıyorsunuz anlayamıyorum. Ben 2 ayrı kılıf kullanıyorum, birisi cihazla beraber verilen normal kılıf ( taşıma esnasında özellikle ekranı koruyacak için sadece kenarları açıkta kalacak şekilde tüm gövdeyi kapatıyor ), diğeri de silikon kılıf ( bunuda işyerinde ya da evde gündelik kullanım sırasında kullanıyorum ), resmen gözüm gibi bakıyorum birşey olmasın diye, sonra böyle şeyleri duyunca mantığım almıyor yani. Her neyse tabiki cihaz sizin istediğiniz gibi kullanırsınız, ben sadece bu duruma sessiz kalamadığım için kendimce bi yorum eklemek istedim.
  • tam emın degıım ama ebay a bır bk derım
  • pda2k camını kırmışsın geçmiş olun.bende aynı cihazdan var benim sorunumda şuan gerçi kullanıyorum ama telefonum kaçak olduğundan kapanacak kapandığı zamanda sana ekranını verebilir:))).fiyatta anlaşırmıyız
  • kaçak telefonlar,imei kayıtlı olmayanlar vs. kullanıma kapanmadı mı zaten?

kaçak olupta kullanımda olan telefon yok diye biliyorum ben.
    bi yanlışınız var sanırım.
  • dogubankın karsında bı yer var adamlar teknık servıs ısını yapıyorlar yada kadıkoyde vısne sokak bıldıgım yerler bunlar ama o zmanda cıhazın garantı cercevesındeyse garantı kapsamı dısında kalır belırtmeme gerek yok sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marjinal01

Arkadaşım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama ama, böyle hassas cihazları koruyucusuz bir şekilde cebinizde nasıl taşıyorsunuz anlayamıyorum. Ben 2 ayrı kılıf kullanıyorum, birisi cihazla beraber verilen normal kılıf ( taşıma esnasında özellikle ekranı koruyacak için sadece kenarları açıkta kalacak şekilde tüm gövdeyi kapatıyor ), diğeri de silikon kılıf ( bunuda işyerinde ya da evde gündelik kullanım sırasında kullanıyorum ), resmen gözüm gibi bakıyorum birşey olmasın diye, sonra böyle şeyleri duyunca mantığım almıyor yani. Her neyse tabiki cihaz sizin istediğiniz gibi kullanırsınız, ben sadece bu duruma sessiz kalamadığım için kendimce bi yorum eklemek istedim.

tabıkı yorumuna saygım var ama olayın ıncelıgını anlatmak ıstemedım.belkı bı trafık kazası gecırdım belkıde bıryle tartısırken oldu yanı demek sıtedıgım youmunuz degıl bana cagre olabılecek bır cozum bulmanız ;)

bu arada gokhan arkadasım en kısa zamanda dogubankın oraya bakcagım.olmasa aralıga kadar beklıyecegım ekranı bı tanıdıkla getırtecegım

@emre

e_bay e baktım gercekten cok cuzzi rakamlarda satıyorlar ekranı ancak bugune kadar e_bay den sıparıs vermedıgım ıcın cesaret edemedım :(

ılgınıze teskur ederım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 13 Eylül 2006; 19:59:35 >

• Hocam bir gelişme var mı? Benimki de düştü Nerede yaptırdın ya da bulabildin mi bir yer. Ben Karaköyde Altınhanda bir mekan buldum ama daha gidemedim.
  • geçmiş olsun beyler bende almayı düşünüyorum bu aletten bi kaç sorum ıolacak.

ekranı nasıl o aletin iyi gösterityormu. birde 2005 e upgrade ettiniz mi.

400 ytl satılan gsmsiz leri var gerçi pahalı ama bilemiyorum fikir sizin

sizin derdini büyük ama bi iki sorum daha olacak bu aletin rom u kaç mb 128 mi 64 mü ? kendi sitesinde 64 yazıyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 25 Eylül 2006; 12:48:39 >
  • açık arttırma sitelerinde kapatılmış telefonlar var bence bi bak derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.