Şimdi Ara

PDF dosyasında sayfaları çevirme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
30.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Anahtar sözcüğü yanlış seçmiş olabilirim, çünkü aramalarımda böyle birşeye rastlamadım. Sıkıntı şu; elimde bir PDF dökümanı var. Ancak dökümanda tek numaralı (1,3,5....) sayfalar ters duruyor, çift numaralı sayfalar düz duruyor. Okurken sürekli bir ters bir düz çevirmek zorunda kalıyorum. Acaba istediğim sayfaları komple ters çevirme imkanı yok mu?

Teşekkürler şimdiden.

** Unutmuşum, Foxit Reader kullanıyorum. ama önemli değil, herhangi bir pdf reader varsa bu işi yapabileceğim o da görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavaroski90 -- 13 Ocak 2015; 21:35:18 >

• selam...

aynı sorunu şuan ben yaşıyorum. yardımcı olacak kimse yokmu. acrobat'ın içinde sağ tıklayıp rotate diyorum ama hepsini çevirdiğinden bu seferde düz sayfalar ters oluyor. istediğimiz sayfaları çevirebileceğimiz bir çözüm varmı?

cevabı buldum : çokta basitmiş aslında. sadece tek sayfaları veya sadece çift sayfaları çevirme özelliği varmış acrobat'ın içinde. acrobat'ta soldaki "pages" sekmesini açınca "options" diye bir sekme çıkıyor. oraya basınca çıkan listeden "rotate pages" diyoruz. küçük bir pencere çıkıyor. orda çevirme derecesi, çift sayfalarmı yoksa tek sayfalarmı çevirilecek, sayfa yapısı yan olanları düz yapma seçeneği bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibulut -- 8 Mayıs 2012; 20:13:39 >
  • Adobe Acrobat Pro yüklersen istediğin sayfaları düzenleyip o haliyle kaydedebilirsin
  • Arkadaşlar dediginiz programı indirdim.sayfann içerigini düzeltiyorum.Ama bu sefer genişlik yetmıyor.Tasıyor.yazışlar okunmuyor.Sayfayı nası yatay yapabilirim.Ben bulamadım.
  • Acrobat proda sağdaki araçlar kutucuğunda sayfayı döndür ve kaydet var.
  • Ya da PDF'i pdf zilla gibi bir programla image formatına dönüştür, sayfaların yönünü ayarla. Daha sonra dosyaları tekrar PDF formatına dönüştür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.