Şimdi Ara

pdf okuma'da psp mi yoksa ipod touch mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlardan. bende psp var ve psp de oyun oynamaktan daha çok psp nin diğer özelliklerini kullanıyorum. video, müzik, internette gezme ve pdf okuma. durum böyle olunca bende psp mi satıp ipod touch alamaya karar verdim. video ve müzik kısmı çok öenmli diil ama internette gezme ve pdf okuma benim için önemli. sizce doğru karar mı veriyorum? ipod touch la psp mi karşılatırdığımızda hangisi daha iyi mobil pdf okuma aleti olabilir?

• yuksek boyutlu pdf dosyalarinda psp ile sikinti yasayabilirsiniz.ipod daha hizli sonuclarla sizi tatmin edecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

yuksek boyutlu pdf dosyalarinda psp ile sikinti yasayabilirsiniz.ipod daha hizli sonuclarla sizi tatmin edecektir.

son 2-3 gündür bende bunu farkettim. bazı dosyaları açmaya çalışırken psp kapanıyor, bazılarınıysa açarken çok bekletiyor. ipod touchın daha hızlı olması işimi kolaylaştıracaktır. teşekkürler...
  • Eğer işin içinde oyun yoksa iPod Touch, PSP'den birkaç adım önde..
  • touch kesinlikle ebook pdf vs için çok daha iyi
  • Ben de yakında touch alacağım, aynı nedenlerle. PSP'de internet ve kitap okuma eziyet resmen.
  • itouch a pdf leri nasık atcaz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pexplorer'la yada vinspc ile.
  • stanza ile kitap okumanın zevki bambaşka. bilgisayarda pdf'leri stanza'nın açabildiği formata dönüştürebiliyorsunuz.

bu arada stanza ipod için :)

bookr'da kullandım ama pek başarılı değil. bikaç sayfalık dosyaları hızlı açıyor ama.
  • Arkadaşlar PSP'de kitabı açarken kapanıyorsa, ekran donup kapanıyorsa; bilgisayarınızdan PDF dosyasının adını değiştirin. Bunun çözümü için ben böyle bir yol buldum, başka hiçbir yerde yoktu. O sorunun çözümü o. Bende açılmayan tüm kitaplar bu yolla açıldı.
  • ipod touch pdf okumak için gerekli program hangisidir?
  • Ipod touch internette gezinme için yeterli. PDF okumak için de iyi ama uzun süreli değil. Uzun süre PDF okuyacaksan ebook reader almanı tavsiye ederim. Kindle mesela.
  • PDF hakkında bilgim yok ama İnternet istiyorsan bekleme bile.Hemen bir Touch edin.
  • arkadaşlar hangi programı kuracağız pdf ve txt dosyaları için yazdığınız şeyler söylenenler ile alakasız son mesaj 2009 atılmış büyük ihtimal almıştır arkadaş alacağını neye yotum yapıyorsunuz?
    Ben başka mbirşey sordum siz gittiniz 2009 daki mesaja cvp yazdınız ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

arkadaşlar hangi programı kuracağız pdf ve txt dosyaları için yazdığınız şeyler söylenenler ile alakasız son mesaj 2009 atılmış büyük ihtimal almıştır arkadaş alacağını neye yotum yapıyorsunuz?
    Ben başka mbirşey sordum siz gittiniz 2009 daki mesaja cvp yazdınız ne alaka?

Ipod Touch ile ilgili sorunu PSP bölümünde bambaşka bir konuda mı soruyorsun ? "ne alaka".
    ıpod touch bölümüne gidip sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.