Şimdi Ara

Pdf ve çizim programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PDF dosyalarındaki matematik sorularını çözmek için grafik tablet kullanıyorum. Windows'da çalışan Pdf Annotator isimli programın mac alternatifleri Skim hariç bana göre çok kalitesiz ve sade. (Wondershare, Pdfpen) Stabil de değil... Silgi kullanırken donmalar yaşanıyor. Skim'e de alışamadım. Pek pratik gelmedi. Sırf bunun için sanal makine kullanıyorum. Şöyle PDF'leri güzelce yazıp çizebileceğimiz Pdf Annotator kalitesinde bir program lazım. Adobe Acrobat Pro X fazla detaylı ve bir yığın lüzumsuz özellik içeriyor zaten 500 küsür mb'lık program. İlk defa Mac OS için Windows da kullandığım program kadar kaliteli bir alternatif bulamadım. Birde Mac OS için fazla lüzumsuz özellik barındırmayan ArtRage dışında karakalem tarzı çizimler yapabileceğim kaliteli bir yazılım önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 27 Kasım 2012; 9:12:10 >

• PDF'ler üzerine yazı yazmak çizmek soru çözmek için Smart Notebook diye bir yazılım indirdim mükemmel. PDF Annotator'den 100 kat iyi.
  • Kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz... :)

Türkiye'de Mac çok tercih edilmiyor... Sadece programcılar vs...

Ama PDF pro en iyisidir... Kullanımı biraz zor ama öğrendikten sonra en iyisinin o olduğunu göreceksiniz...

Tabi sizin yaptığınız çok amatör zatende programınızı bulmuşsunuz... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çizim uygulaması tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.