Bu pdr aşkı nedir cidden merak ediyorum hocam akdeniz tutuyo benim yazsam mı uluslararası ilişkilerdi hedef siz neden yazıyorunuz iş imkanı mı
Tamamen istek meselesi hocam. Psikolojiyi profosyonel bir şekilde öğrenip insanlara yardımcı olmak cümlesi bile beni heyecanlandırıyor açıkçası. Ama uluslararası ilişkiler, siyaset, hukuk bunlar gibi daha çok idari şeyler gelse bile gitmem çünkü hiç merakım yok hiç istemiyorum
Karsta bulusuruz hocam insallah ne diyeyim insallah gelir
Vanda yeni pdr açılmış kars gelmese bile orası gelir gibime geliyor yaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Mirov
Vanda yeni pdr açılmış kars gelmese bile orası gelir gibime geliyor yaz bence.
gelmezsen gelme bize milletimiz yeter
quote:
Orijinalden alıntı: yalnızlıkpaylaşılmaz
Tamamen istek meselesi hocam. Psikolojiyi profosyonel bir şekilde öğrenip insanlara yardımcı olmak cümlesi bile beni heyecanlandırıyor açıkçası. Ama uluslararası ilişkiler, siyaset, hukuk bunlar gibi daha çok idari şeyler gelse bile gitmem çünkü hiç merakım yok hiç istemiyorum
Entel entel konuşma hukuk tutsa nefes almadan gidersin.
quote:
Orijinalden alıntı: HayırlısıKardesim
quote:
Entel entel konuşma hukuk tutsa nefes almadan gidersin.
Alıntıları Göster
gelmez
HayırlısıKardesimH
kullanıcısına yanıt
Kendini bilmek entel konuşmak mı olmuş ?
hakanaslanx1H
kullanıcısına yanıt
İnşallah hocam
AcımasızBirEleştirmenA
kullanıcısına yanıt
Eyvallah kardeşim
quote:
Kendini bilmek entel konuşmak mı olmuş ?
4 ya da 5 tane daha yeni pdr açılmıştı. Mutlaka onlarıda ekle listene. Büyük ihtimalle pdr ye girersin.