Şimdi Ara

PDR mezunu, işsizim. danışmak istediğim konular var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
10.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PDR mezunu illa öğretmen olacak diye bir şey yok. Asdep alımlarına başvurdunuz mu? Ben de Aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığında çalışıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasada iş olasılığı yok, mezun oluyorsun, ortada kalıyorsun, bir de sana tepeden bakıyorlar, büyük beklentileri baştan dayıyorlar, yine ortada kalıyorsun. Devlete girmek lazım, başka çare yok, devlet de almamak için direniyor. Arayacağız iş, umarım yakında zamanda buluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmarada 4. sınıfım gelecekten hiç umudum yok benim de. İstanbulda yaşadığım için belki asgari ücretle bir kolejde iş bulurum belki ama o işi yapar mıyım bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkanızda biri yoksa işe girme olasılığınız çok düşük bir yerlere gelen insanların %90'ı araya birini sokup hallediyor. Kpss'den en yüksek notu alsanda değişen bir şey olmuyor senden düşük alan atanıyor

Ülkede pdr açığı yok zaten alımlar bile yılda 10 tane taş çatlasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irina Spalko -- 11 Ocak 2020; 23:6:19 >
  • merhaba, bildirim gelmediği için yeni gördüm. ben de kpss deniyorum bu sene. ama cidden yorucu bir süreç. kpss nin yanında B pllanı oluşturmam gerekiyor ama ne yapacağımı cidden bilmiyorum..
    ikinci bir üniversite okumayı ne zamanım ne de ekonomim kaldırır. hiç olmadı vasıfsız bir iş yapacağım onun yanında eğitim alırım psikoloji üzerine. yaşıtlarımın mühendislik vs okuyup işe girdiğini görünce kendimi hepten kötü hissediyorum :(
  • CGUzmani kullanıcısına yanıt
    başvuramadım malesef. çünkü 2018 puanı olanlar başvurabildi. sadece öğretmen olmayı düşünmüyoum açıkcası şu an her şeye açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikitapkahvesever

başvuramadım malesef. çünkü 2018 puanı olanlar başvurabildi. sadece öğretmen olmayı düşünmüyoum açıkcası şu an her şeye açığım.
    PDR su an önü en açık tm bölümü. 2020kpss sine sıkı çalışın elbet atanırsınız bir kuruma

• eduyardo E kullanıcısına yanıt
    kolejlere başvurdum ama gei dönüş olmadı bana. tek geri dönen yer özel eğitim kurumu oldu. onlar da alan öğretmeni almamak ve psk. danışman çalıştırma zorunda oldukları için. iki maaş vermeyip bir kişiye tüm işi yaptırmak istediler sanırım. maaş makul olsa ona da girecektim ama malesef
  • CGUzmani kullanıcısına yanıt
    en açık tm bölümü derken? nasıl yani. ben düşük aldım ama 2000 e giren arkadaşlarım deli gibi çalıştılar gecen yıl yine deli gibi kpss kasıyorlar
  • Bu ülkede durum bu, birileri çıkıp insanlar 30 yaşına kadar evlenmiyor diyor ama daha iş bulamıyoruz, ne evlenmesi! Birileri lüks içinde yaşarken, geleceğimizi tayin eden kişiler rahat bir şekilde hayatını devam ettiriyorlar. Biz de depresyon, intihar fikirleri ile yaşamaya çalışıyoruz. Buna sebebiyet veren herkesin Allah belasını versin, hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

en açık tm bölümü derken? nasıl yani. ben düşük aldım ama 2000 e giren arkadaşlarım deli gibi çalıştılar gecen yıl yine deli gibi kpss kasıyorlar
    Tm de bölüm yok ki zaten doğru düzgün Yakın zamanda hastanelere pdrci alımı da başlayacak. Tm de okunacak tek bölüm su an PDR

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    30 yaşına kadar işleri yoluna koysak yeter şu an. evlenmek önemli değil
  • kpss ye girip 80 alıp atanacaksin

• hukuki05 H kullanıcısına yanıt
    atanamazsam hemen başka bir plana girişmek için sormuştum. kpss çalışıyorum zaten
  • Hocam GSS borcunuz da var mı?(işsizlikten dolayı)

• IT Engineer kullanıcısına yanıt
    hocam hiç bilmiyorum bakacaktım şimdi ama sistemde bir aksaklık varmış.
  • muvazzaf asker öğretmen ve mühendis alımı var. ona başvurdum ama boyum 1 veya 2 cm kısa belirtilen asgari şarttan. elenir miyim kesin olarak
  • quote:

evet
    kadınsan özel sektör için ya cidden vasıflı olmalısın ya da güzel olmalısın. bu ikiside yoksa kpssye asılman gerek
  • Hocam bende izmirdeyim bende işsizim bana bi seans yaparmısınız ücretsiz hem sizede tecrübe olur.
    İşsizlik,ekonomik buhran psikoloji filan bırakmıyor insanda.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    benim danışanlarım oldu tecrübeliyim o konuda. şu an ücretsiz danışan görmek benim için her anlamda kayıp demektir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.