Şimdi Ara

Peachon Cold-Fire mı Light-Fire mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler daha yeni actım 23 lv su anda farmdayım hala fakat karar veremedim fire-cold mu gitsem light-fire mi

• İnt mi str mi ?
  • str arkadaslar
  • Hocam light yaparsan kasarken seri olursun. Parry ratio gibi bir avantaj sağlarsın. Cold yaparsan snowun ilk kitabından ve phy defans'tan faydalanırsın. Mag defans ta fire den geliyor.

Her iki türlüsü de güzel olur.sana kalmış bir şey.
  • bence en iyisi force bow kullandm tavsiye ederm..
  • Eğer Diyorsan Benim Uniqlerle işim Yok Ben Pvp'de Gw Fw'de İş görmek istiyorum Sağlam Olmak istiyorum Diyorsan Fire Pacheon Cold yapmalısın set olarak Pro Giymeni Tavsiye Ederim,Warriormuş Bladeymiş Kolay Lokma Olmazsın...
  • Light/Fire kesinlikle uzak dur.

Cold-fire veya force-Fire yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Mystic Light Donanım Ekleme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pacheon 110

fire 110

light 70

cold 40 pişman olmasssın kral olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 27 Mart 2010; 11:44:47 >
  • lighttan uzak dur...pvpde çıldırırsın...ben denedim 100 LvL dim warriorların daredevil skili çıldırtıyor adamı...üstelik pro +5 setim vardı ve statslari gerçektende iyiydi...cold fire veya force fire
  • kardeş bn alexanderda fire-cold bowum önce fire-lgihtım ama sonra döndüm şuan çarımdan çok memnunum defansm sağlam oluyor tank oluyorsan parry radio yuda artık itemlerin gzl yapıp pryy radio ihtycnda kalmicak bir tank olcaksın kesinlkle tavsiye ederim fire-cold-pacheon
  • Hep aynı soru...
  • uniq için light fire
    pvp için cold fire
  • Pacheon - Fire - Cold
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.