arkadaşlar kendi gmail adresime bi filmi upload etmek istiyorum fakat bi türlü başaramadım. Split/sed file yapıyorum dosyayı gösteriyorum bölüyo parçalar halinde buraya kadar herşey tamam daha sonra hata veriyo yüklemiyor. acaba seçeneklerde mi yanlışlık yapıyorum mail to kısmına kendi mail adresimi yazıyorum, password kısmına bişey yazmıyorum, send method u direck send seçiyorum, from email adres kısmında da bu yazıyodu zaten P2MUser@peer2mail.com ok diyorum parçalıyo göndermeye başlıyo daha sonra aynen şu yazı çıkıyor : Requesting MX record for ............(seçeneklerde benim verdiğim adresim yazıyor) parantez içinde might take a few seconds yazıyor daha sonra tekrar göndermeyi deniyo otomatik olarak gene aynı yazı çıkıyor diğer parçaya geçmiyor. ne yapmam gerekir bi yardımcı olun çok acil.. teşekkürler
arkdaşlar yardımcı olabilecek yok mu lütfen bilgisayarın başında bekliyorum..
virus programı kullanıyorsan ve mail kromua özelliği varsa onu kapat sorun hallolur kolay gelsin
kardeş saol yaa bak bu dediğini hemen deniyim mantıklı çünkü maili norton tarıyodu... saol
allah razı olsun dediğin gibiymiş hallettim saolasın
rica ederim çok nadirde olsa yine o hatayla karşılaşabilirsin arda bir kontrol et partları baştan yüklersin sorun olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme