Şimdi Ara

Pegasus 1 bilet alana 1 bilet bedava 2019 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
6
Favori
80.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra aldığımız bilette 30 eylüle kadar uçuşlardan biriyle değişiklik yapsak kodlar yanıyor mu? Mesela 5 eylüle viyanaya aldığım bir bileti 6 eylüle budapeşteye çekebilir miyim, kampanya yanar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Bu saatten sonra aldığımız bilette 30 eylüle kadar uçuşlardan biriyle değişiklik yapsak kodlar yanıyor mu? Mesela 5 eylüle viyanaya aldığım bir bileti 6 eylüle budapeşteye çekebilir miyim, kampanya yanar mı?
    ben de aynı sorunun cevabını arıyorum.

kampanya şartlarında şunu demiş.

- Bedava bilet şifresi kullanıldıktan sonra, hak kazanımını sağlayan ana biletin iptal edilmesi durumunda, ana bilete ilgili ücret sınıfına göre tam ceza uygulanır.

- Bedava bilet şifresi kullanılmadan, şifre hak kazanımını sağlayan ana bilette değişiklik yapılması durumunda değişiklik yapılan uçuş kampanya hak ediş kurallarına uygun değilse, bedava bilet hakkı iptal olur.

yaniiptal edilmedikçe ve diğer uçuş ta kampanya şartını kapsıyorsa kodlara bir şey olmuyor.

kampanya süresi 30 eylüle kadar olan uçuşlar içindi. 5 eylül den 6 eylüle alınınca sorun cıkmaması gerekir.
    5 ekime alınsa sorun olabilirdi.yine de pegasusa yazmak lazım net cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: hceb

ben de aynı sorunun cevabını arıyorum.

kampanya şartlarında şunu demiş.

- Bedava bilet şifresi kullanıldıktan sonra, hak kazanımını sağlayan ana biletin iptal edilmesi durumunda, ana bilete ilgili ücret sınıfına göre tam ceza uygulanır.

- Bedava bilet şifresi kullanılmadan, şifre hak kazanımını sağlayan ana bilette değişiklik yapılması durumunda değişiklik yapılan uçuş kampanya hak ediş kurallarına uygun değilse, bedava bilet hakkı iptal olur.

yaniiptal edilmedikçe ve diğer uçuş ta kampanya şartını kapsıyorsa kodlara bir şey olmuyor.

kampanya süresi 30 eylüle kadar olan uçuşlar içindi. 5 eylül den 6 eylüle alınınca sorun cıkmaması gerekir.
    5 ekime alınsa sorun olabilirdi.yine de pegasusa yazmak lazım net cevap için

Alıntıları Göster
    Sorun olmuyor sanırım hocam bir arkadaş öyle dedi kampanya tarihlerinde olursa fakat benim değiştirmek istediğim bilet aldığım biletten ucuz olmasına rağmen 80 lira gibi bir ceza ödemesi çıkıyor değişiklikte. Sanırım yine de pegasusa danışmakta fayda var.

• Bedava kodları kullanmayacak varsa satin alabilirim

• flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    Geçerlilik tarihleri Ekim ayında başlıyor ve 6 ay kadar geçerli şimdi ucuzdan toplayıp sonra pahalıya mı satıcaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 18 Ağustos 2019; 13:3:19 >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Niye fesat dusunuyorsun ve beni burda karalamaya calisir tarzda mesaj atıyorsun. 4 adet kod lazim kendime ve esime bilet alacağım. İleri zamanda kodlar bitiyor bulunmuyor.Bilet Alinca sana da burdan atarim resmini. fazlasina da gerek yok. Onyargilarindan kurtulmalisin. Bu forumda nerdeyse herkes neden illa kötü eleştiri yapma zorunluluğu hissediyor anlamis degilim. Gerçekten üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 18 Ağustos 2019; 13:13:8 >
  • flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    Ya geç bunları biz neler gördük bu forumda üstelik de yanlış yere yazmışsın bari bunu öğren

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Ben de aldığımız bileti aynı günde önceki saat ile değiştirmek istiyorum. 84 tl ceza var. Değişiklik yapsam bedava koda birşey olmaz değil mi? Sordunuz mu siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Htsener

Ben de aldığımız bileti aynı günde önceki saat ile değiştirmek istiyorum. 84 tl ceza var. Değişiklik yapsam bedava koda birşey olmaz değil mi? Sordunuz mu siz?
    Hocam sıkıntı yaşayanlar oldu sanırım pegasusla görüşüyorlardı ben değiştirmedim ama tam emin de değilim Normalde bir şey olmaması gerekiyor kurallara göre ama kodu çalışmadığı için pegasusa yazanlar olmuştu.

• O zaman değiştirmesem daha iyi galiba. Teşekkürler.

• Merhaba, kieve online check-in yapsak ama ucmasak bedava bileti kullanabiliyor muyuz

• Şu bedava biletlerden satab olursa iki çift almak isterim.
    Eşim ve kendim için yurtdışı olursa iyi olur. Olmazsa Ankara-Trabzon yaparız, karadeniz turu olur :)

• Kod satan var ise lütfen mesaj atsın.
  • Kod satan varsa banada yazabilir

• cptposeidon C kullanıcısına yanıt
    Online-check in yapıp uçuşa katılmazsak problem olıur mu acaba ?
  • serdarq S kullanıcısına yanıt
    bence bir sıkıntı olmayacak , uçuş yapılmasada kullanılır biletler

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarq

Online-check in yapıp uçuşa katılmazsak problem olıur mu acaba ?
    Uçuş yapılması lazım. Online check in şartları sağlamıyor. Geçen seneki kampanyada da aynı sorular soruldu.

• Elimde 2 adet yurtdışı kod var ilgilenenler dm'den ulaşabilir. Kod adeti 500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Hocam sıkıntı yaşayanlar oldu sanırım pegasusla görüşüyorlardı ben değiştirmedim ama tam emin de değilim Normalde bir şey olmaması gerekiyor kurallara göre ama kodu çalışmadığı için pegasusa yazanlar olmuştu.

Alıntıları Göster
    Bilet tarihlerimi kampanya tarihleri dışına çıkmadan değiştirmiştim, fakat şu anda iki kodda da hata veriyor. Değiştirmeden önce çağrı merkezini arayıp tarihleri değiştirmem halinde bir zararı olmayacağının teyitini de almıştım. Şimdi Pegasus'a oldukça detaylı bir mail attım. Sizin o bahsettiğiniz arkadaşlar sorunu çözmüşler mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.