Şimdi Ara

Pegasus 20 Kat BolPuan Kazandıran Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

* Satış Tarihi: 20 - 22 Eylül 2018 (Türkiye yerel saatine göre 20 Eylül 2018 saat 00:01’den itibaren 22 Eylül 2018 23:59’a kadar geçerlidir.)

* Uçuş Tarihi: 28 Ekim 2018 – 30 Mart 2019

* Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Tüm Hatlar

* Kampanya Teklifi: 20 Kat BolPuan kazanma fırsatı

* Kampanya sadece flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınarak uçuş gerçekleştirilen biletlerde geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirlerimizin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir. Üye olup telefon numarasını yazmayan misafirlerimiz kampanyadan faydalanamayacaklardır.
    * Henüz Pegasus BolBol üyesi olmayan misafirlerimiz kampanya süresi içinde Pegasus BolBol üyesi olarak kampanya kurallarına uygun oluşturdukları uçuşların gerçekleştirilmesi sonrasında kampanyalı BolPuan kazanabilirler.
    Kampanyada BolPuan’lar yalnızca ödeme yapılan TL tutar üzerinden hesaplanacaktır. BolPuan’la ödenen tutar üzerinden kampanyalı veya kampanyasız BolPuan kazanımı olmayacaktır.
    * Kampanyada kazanımlar ilgili ücret sınıfına denk gelen en düşük paket ücreti üzerinden hesaplanacak olup, farklı bir paket alınması durumunda dahi kampanya kazanımları yurt içinde eko paket, yurt dışında süper eko paket fiyatı üzerinden hesaplanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk, yemek, bagaj gibi) ve paketler için 20 kat puan kazanımı söz konusu olmayacaktır.
    * Kampanya kurallarına uygun olarak BolPuan kazanımı yukarıdaki şartlara tabi olarak her 100 TL harcamaya 2.000 BolPuan elde edilecek şekilde gerçekleşir. Elde edilecek BolPuan tutarı harcama tutarına göre hesaplanır.
    * Kampanya kapsamında kazanılan puanlar ilgili uçuş gerçekleştirildikten sonra 72 saat içerisinde yukarıda sayılan şartlara tabi olarak kazanılır ve otomatik olarak üyelerin Pegasus BolBol hesaplarına yüklenecektir.
    * Kampanyadan çocuk misafirlerimiz de 18 yaşından büyük bir üyemiz üzerinden bağlı üyelik oluşturarak faydalanabilir. Bağlı üyelerimizin kampanya puanları bağlı oldukları ana üye hesabına, ilgili uçuşlar gerçekleştikten sonra yukarıdaki şartlara tabi olarak otomatik olarak eklenecektir.
    * Kampanya satış süresi dolduktan sonra yapılan değişiklik işlemleri sonrasında uçulan uçuşlardan kampanyalı BolPuan kazanımı olmayacaktır.
    * Kampanya başka bir puan veya indirim kampanyasıyla birleştirilemez.
    * Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.
    * Burada belirtilmeyen konularda Pegasus BolBol Genel Kuralları ve Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.
    * Pegasus, kampanya süresince kampanya kurallarında tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz.
    * BolBol üyelik programı ile ilgili sorularınızı 0850 399 17 01 numaralı çağrı merkezimizi arayarak sorabilirsiniz.

• Bolpuanların kaç liraya karşılık geldiğini öğrenmek için örnek:

Uçuşun direkt TL fiyatı: 102 TL
    Bolpuanlı ödeme seçeneği: 2766 Bolpuan + 38 TL

2766 Bolpuan = 64 TL
    1000 Bolpuan kullanımı 23,13 TL'ye tekabül ediyor.

Yani bu kampanyadan 300 TL'lik bilet alırsanız 6000 bolpuan kazanacaksınız. Onun da karşılığı 138,78 TL'dir.
  • Bir kaç ay önce yapılan 1 uçuşa 1 hediye bilet kampanyası çok iyidi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bolpuanların kaç liraya karşılık geldiğini öğrenmek için örnek:

2766 Bolpuan = 64 TL

Yani bu kampanyadan 300 TL'lik bilet alırsanız 6000 bolpuan kazanacaksınız. Onun da karşılığı 138,78 TL'dir.
    bolpuan'sız bilet alırsak , yine de bu dediğiniz şekilde puan kazanır mıyız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

Bir kaç ay önce yapılan 1 uçuşa 1 hediye bilet kampanyası çok iyidi.
    Hocam o kampanyadan bir bilet almıştım. O bileti ne zaman kullanabileceğiz hatırlıyormusunuz?

• bilet fiyatları uçmuş... 20 kat değil 20.000 kat vermesi lazım.

zaten bu bol puan olayını milletin kafasını karıştırmak için çıkardılar.fizik problemi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

Bir kaç ay önce yapılan 1 uçuşa 1 hediye bilet kampanyası çok iyidi.
    Evet iyiydi ama birsürü şartı şurtu vardı.
    14 gün kaladan erkene bilet alamazsın, illa eko yada süpereko bilet olacak, şu şu tarihlerde uçamazsın vb vb..
    bunda puanı istediğin bilette istediğin tarihte kullanıyorsun.
    Ha kampanya iyi mi? yine iyi değil.. ama 1+1 le karşılaştırmak anlamsız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankaradan nerdeyse tüm seferini iptal etmiş. ileri tarihli bilet alıp iptal olan biletler için bilgilendirme yapılmıyor. Pegasusun müşteri hizmetlerinin dakikası 1.5 tl. Bunları göz önünde bulundurun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pegasus nedense yıl içinde hangi ayda ucuz uçak bileti bulabileceğimiz bölümüde kaldırdı.Adamlar sistemi müşteri sevmek üzerine kurmuş.sorun yaşasan açtığın telefonun dakikasına 1,5 tl verirsin.kampanyalarına bile bakmıtyorum artık .Cazip bir yanı yok.
  • Benim üyeliğimle ben hariç, başkasına bilet alınıyor mu.

• Psychopatia kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi siz söyleyince baktım gerçekten gaziantep biletim vardı. Biletimde bir sıkıntı yok gibi ama o tarihte tekrar bilet arattığımda aktarmalı uçuşlar çıkıyor sadece. Ne yapmak lazım acaba.

• pegasus ankara'nın hub olayından vazgeçmiş anlaşılan. ankara'dan saw, tzx, adb ve ayt dışında tüm direkt hatlar iptal olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 20 Eylül 2018; 20:49:34 >
  • Benmi bulamadım bilmiyorum ama Pegasus’un kendi web sayfasında 1 bol puan’ın kaç tl ye denk geldiği de yazmıyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bolpuanların kaç liraya karşılık geldiğini öğrenmek için örnek:

2766 Bolpuan = 64 TL

Bolpuanların tam tl karşılığı yok hesaplar farklı çıkıyor her zaman. Şöyle anlatayım;

Bolpuandan önce tl olarak puan biriyordu o zamanlar 18 lira param vardı hesabımda.Bolpuana geçince karşılık olarak 1175 puan yüklenmişti.

1175 puan = 18 tl ise 1000 puan = 15 lira etmeliydi. neyse diyelim belki bol keseden verdi bize puan 18 liranın çok çok üstünde bereket versin.

Bayramda sabihadan gaziantep e gidiş dönüş uçak bileti aldım. puansız 615 lira iken 1175 puanla beraber 450tl ye uçak bileti aldım. Kaba hesap

615-450 = 165 tl 1175 puan = 165tl ise 1000 puan= yaklaşık 140 tl

önümüzdeki ekim 1 -5 arası için gaziantep için en ucuz biletlemeye baktığımda 323 lira falandı puansız. şuan 950 puanım var puanla beraber alırsam 234 lira vermem gerekiyor.

düz hesapten gidersem 325 - 235 =90 tl 950puan = 90 tl ise 1000 puan= 95tl falan yapıyor.

Ayrıca sadece tek uçuşta online check-in yaptığında 250 puan veriyor(bu daha önce uçuş fiyatının %2'si kadardı). benim uçuşlar içinde 450 puan verdi check-in hariç totalde 615 liralık bilet için, tam 20 kat puan vermiyor orada herhalde.

Puan hesaplamak için denklem kurar olduk hale bak

• anzubesti kullanıcısına yanıt
    6-7 aydırda haftalık arama ve aylık fiyat listesini kaldırdılar eklemiyeceklermiş. Eskiden bakardım aylık periyotlara ucuzsa alır giderdim. Şimdi 3 gün 3 gün o kadar rota gezmek saatler alır diye uğraşmayıp başka firmaları kullanıyorum. Müşteriyi nasıl kaçırırız diye uğraşıyorlar
  • kendi topuklarına sıktılar.. sitelerini, puan sistemlerini bombok ettiler... en fazla 1 haftaya kadar ilerleyebiliyorsun... ilerlediğinde ise uçuş olan günü değil, uçuş olmayan günü önüne çıkartıyor...

yedikleri nanede sabancının haberi var mı bilemem ama kendi topuklarına sıktılar bu kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.