Şimdi Ara

PEGASUS 380 WATT PSU yardım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar kolay gelsin . kullanmakta olduğum PSU hakkında birkaç soru soracağım . Resimler aşağıda verdim .

Sistem -->

P4 478p 3.2/1m/800 CPU
    ASUS P4S800-D anakart
    2 GB DDR400 ( 1 tane 1gb, 1 tane 512, 2 tane 256 lık ) Ram
    Sapphire HD3650 AGP .
    Creative SBVX 5.1 ses kartı
    3 tane 80 mm Kasa fanı ( bi tanesi led li )
    80 GB seagete 7200 rpm . IDE HDD
    LG DVD-RW IDE

Kasadaki tüm bileşenler bunlar . Bu sisteme %100 yük altında bu PSU az mı gelir ? yoksa yeterlimidir ? yoksa ucu ucunamı yetiyodur ??? geçenlerde ekran kartım yandı garantide yaptırdım . acaba PSU dan mı kaynaklanan bi sorun var bi yardım edin PSU değiştirmem gerekiyor bütçemde çok kısıtlı (PC den anlaşılacağı gibi)

• yardım lütfen !! : S
  • O PSU sistemine yeter ama !

quote:

Güvenilir olmayan sınıf

Bu sınıf için söylenebilecek her şey ortakdır iddea ettiği değerleri kesinlikle veremeyen güvenilir olmayan bir arıza anında tüm sistem kompenentleri götürebilecek riske sahiptirler.tr piyasasında sıkça rastlanırlar.

1- Everest
    2- Codegen
    3- Spy
    4- Pegasus
    5- Colors-IT
    6- Echo Star
    7- Feel
    8- Frisby

http://forum.donanimhaber.com/m_11490358/tm.htm
  • O güç kaynağını kullanmamanızı öneriyorum ayrıca aşağıdaki linki mutlaka inceleyin.

http://www.cizgi.com.tr/psu/

Celeron türünde ve toplamda en fazla 200W güç tüketen bir pc olsaydı idare edebilirdi.
    Fakat 3.2 Ghz lik prescottlar epey sıcaktır ve bunu tükettiklere güce borçludur.
  • teşk. kukubara . link i inceledim ama ben bu sistemde crysis ve crysis warhead medium da oynadım bioshock 2 yide ultra high da oynadım (win7) bu na ne diyeceksiniz. :S CPU ve ekran kartı kullanımı üst düzey olan oyunlar . bad company 2 yi de low ve mediumda rahat oynatıyor sizce PSU yeterli olmasaydı veya kalitesiz bir PSU olsaydı bunlar olabilirmiydi :S bu arada ekran kartı tavsiye edilen 300 watt minimum güçte PSU istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen057 -- 8 Ağustos 2010; 23:56:47 >
  • başka bilgisi olan yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    2 yıl önce açıldı
    Bu Psu kaç Watt?
    5 ay önce açıldı
    650w 80+ psu önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.