Şimdi Ara

Pegasus Airlines da çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kabin memurluğu hakkında bilgi alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orta derecede ing bilmen yeterli lise mezunu en az. Şansın yaver giderse minimum bu kriterlerle girebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite mezunuyum bır süre yer hizmetinde çalıştım (trafik memuru) Su an kabin memurluğu için başvuru yaptım fakat üç aydır geri dönüş olmadı. Kendim avrupa yakasindayim acaba adresten dolayi mi dönüş yapmıyorlar? Unutmadan yazıyım ingilizce pre intermediate düzeyinde. Sözlü mülakat çok zorlar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Kabin memurluğu hakkında bilgi alacağım

http://forum.airporthaber.com/forum.php buraya bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker

quote:

Kabin memurluğu hakkında bilgi alacağım

http://forum.airporthaber.com/forum.php buraya bakabilirsin.

Teşekkürler hocam, bakacağım.

• quote:

Üniversite mezunuyum bır süre yer hizmetinde çalıştım (trafik memuru) Su an kabin memurluğu için başvuru yaptım fakat üç aydır geri dönüş olmadı. Kendim avrupa yakasindayim acaba adresten dolayi mi dönüş yapmıyorlar? Unutmadan yazıyım ingilizce pre intermediate düzeyinde. Sözlü mülakat çok zorlar mi?

Bende başvurdum çelebi trafikteydim geçen ay pgtden ötürü istifa ettim üni mezunuyum ben orta derecede ing var araya saw pgtden 50 tane adam koydum tanıdıkları arkadaşları yine almadılar :) anadolu yakasında ikamet etmedikçe almıyorlarmış. Alana kadar başvurmaya devam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psdsisyagghcao

quote:

Üniversite mezunuyum bır süre yer hizmetinde çalıştım (trafik memuru) Su an kabin memurluğu için başvuru yaptım fakat üç aydır geri dönüş olmadı. Kendim avrupa yakasindayim acaba adresten dolayi mi dönüş yapmıyorlar? Unutmadan yazıyım ingilizce pre intermediate düzeyinde. Sözlü mülakat çok zorlar mi?

Bende başvurdum çelebi trafikteydim geçen ay pgtden ötürü istifa ettim üni mezunuyum ben orta derecede ing var araya saw pgtden 50 tane adam koydum tanıdıkları arkadaşları yine almadılar :) anadolu yakasında ikamet etmedikçe almıyorlarmış. Alana kadar başvurmaya devam :)

PM attım hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pre int seviyesi yeterli değil.Akıcı şekilde konuşacak kişileri arıyorlar buda upper intermediate seviyesini gerektiriyor.Yolcunun söylediği şeyleri türkçe anlar gibi anlamınız bekleniyor sizden.Malesef o kadar kolay değil ayrıca sabıka kaydı olmaması ve tip açısından ve konuşma kabiliyeti açısından şanslı olmanız gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

quote:

Pre int seviyesi yeterli değil.Akıcı şekilde konuşacak kişileri arıyorlar buda upper intermediate seviyesini gerektiriyor.Yolcunun söylediği şeyleri türkçe anlar gibi anlamınız bekleniyor sizden.Malesef o kadar kolay değil ayrıca sabıka kaydı olmaması ve tip açısından ve konuşma kabiliyeti açısından şanslı olmanız gerekiyor.

Ingilizcem akıcı değil yavaş konusulabilirse anlarım ve yavaş konusabiliyorum. Onur air ingilizce den geçmiştim (yazılı ingilizce) kişisel envanterden takıldım maalesef. Tüm şirketleri denemeye karar verdim. Pgs baya kolay dediler başvuru yaptım. Bakalım hayırlısı diyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.