bu hangi rota acaba |
Pegasus Bolbol puan toplama oyunu (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tiran hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atina 3 Aralık - 6 Aralık, 2200e geldi flex dahil.
bolbol üyeleri için şu numara ücretsiz
0850 399 17 01
ayrıca, istanbul-stockbolm 22 kasım 2400 tl civarı, yani biraz arayıp bulmak gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlara bak MH nosunu bile paralı yapmış. Yakında hostesle konuşmadan da para alır bunlar.
-
Evet ama bugün 2-3 kere aradım kimse açmadı. Sanırım bir kişi çalışıyor.
Benim bolbol oyundan 480 puanım var 480.tl lik uçuş indirimi alacağım anlamına mı geliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok kral 480 euroluk ucuş free olcak :D
-
Almanya İsviçre uçuşlarında 27-35 € tek yön bayağı bi bilet var. Ama dönüşü başka şehirden ayarlamanız gerekiyor. O zaman dönüşte de aynı fiyata bilet bulunuyor. Yoksa dönüşler 70€ falan oluyor. Kampanya bugün son.
Evet hocam, sanırım arkadaşların da dediği gibi hesaplar banlandı çok kötü oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzeldi bende.
Aynen düzelmiş ben de baktım şimdi
-
Bende de aynı.
Neredeyse hwekesin bu sorunu 2-3 gün sürdü.
Tek bende sorun var sanıyordum, demek sende de devam ediyor.
Ben bu işin altında Pegasus yazılım ekibinden bir köstebeğin olduğuna eminim artık.
Hatta konuya dair Pegasus genel müdürlüğ, Esas Holding'e, yetmedi Linkedin'den Pegasus orta ve üst yönetime mesaj da attım.
Umatım bu köstebek bulunur.
Herkesin sorunu kalkmışken, haftalardır tonla yazışmaya rağmen hala Pegasus'un salağa yatıp maillerime "inceliyoruz" diye dönmesi kabul edilemez.
Cevap için Teşekkürler. Daha önce Puanla Uçak bileti aldığım hesabı Kapatmışlar şaka gibi valla puanları yetmediği için eş dosttan puan toplamıştım. Madem Puan Toplayınca Banlıyorsun Puan Transferini komple kapat ki. ilerde bunuda yapacaktır. Bu Arada Yeni Hesap açtım puan gönderemiyorum hala şaka gibisin Pegasus..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X