Şimdi Ara

Pegasus Fotoğraf Çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 hafta sonra Pegasus ile Adana'dan Lefkoşa'ya uçuşum olacak. D-SLR makinem var, uçuşta fotoğraf çekmek istiyorum, dijitaller gibi sanal bir sesi yok dolayısıyla sesi çıkıyor şak şak olarak. Fotoğraf çekmeye izin veriyorlar mı?

Teşekkürler.

• Neyi cekeceksin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istersen davul çal da neyi çekecen ki kardeş 20 cm lik pencereden
  • Kalkış ve iniş sırasında elektronik cihaz kullanımı yasaktır. Kalkış bittikten sonra -kemer ikaz ışıkları söndüğünde- çekim yapabilirsin. Gerçi burada uçuştan önce tüm uçuş boyunca yasaktır diye uyarıyorlar ama 3-4 saatlik uçuşlarda kullandım ve hiç uyarı almadım.
  • birini ayarla biraz para ver her fotoda alkışlar gibi yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Arkadaşlar merhaba,

2 hafta sonra Pegasus ile Adana'dan Lefkoşa'ya uçuşum olacak. D-SLR makinem var, uçuşta fotoğraf çekmek istiyorum, dijitaller gibi sanal bir sesi yok dolayısıyla sesi çıkıyor şak şak olarak. Fotoğraf çekmeye izin veriyorlar mı?

Teşekkürler.

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

Ağır süblim

• ben sıkılıp telefonu açmıştım bişey demedilerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş fotoğrafı çekmek!!!
    18 yıl önce açıldı
    Fotoğraf çekmek yasak!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Kalkış ve iniş sırasında elektronik cihaz kullanımı yasaktır. Kalkış bittikten sonra -kemer ikaz ışıkları söndüğünde- çekim yapabilirsin. Gerçi burada uçuştan önce tüm uçuş boyunca yasaktır diye uyarıyorlar ama 3-4 saatlik uçuşlarda kullandım ve hiç uyarı almadım.

Uçuş 30dk anca sürüyor.

@cwr Hocam Akdeniz üzerinden öğlen gideceğim çekmeden olmaz oraları.
  • Uçaklarının pencerelerini temizlemiyorlar. DSLR ile ancak pencerede ki kirleri çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Uçaklarının pencerelerini temizlemiyorlar. DSLR ile ancak pencerede ki kirleri çekersin.

+1 rus avcısına katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 16 Ağustos 2012; 23:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Uçaklarının pencerelerini temizlemiyorlar. DSLR ile ancak pencerede ki kirleri çekersin.

Macro cekim yapar hocam

• Abartacak kadar kirli değil temiz cam bildiğin millet orayı kirletmek için uğraşmıyor
  • ilk binişin mi olacak
  • Hocam kirli olmazsa cekerim de sesinden gelip bir sey demezler umarim kalkista ve iniste telefon ile video cekebiliyor muyuz?

• Arkadaş ne meraklısın millete uçağa bindim diye havamı atıcaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Arkadaş ne meraklısın millete uçağa bindim diye havamı atıcaksın ?

Ne alaka bu simdi 30 tl ye bile cak bileti bulunurken? Ucaklari seviyorum ve arsivimde kalmasini istiyorum belki!

• sorun olmaz sadece telefonu ortadan kaybet yeter kemer ikaz ışıkları sönünce açarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

sorun olmaz sadece telefonu ortadan kaybet yeter kemer ikaz ışıkları sönünce açarsın

O zaman fotograf cekerim ancak sadece telefon kamerasi var video icin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Kalkış ve iniş sırasında elektronik cihaz kullanımı yasaktır. Kalkış bittikten sonra -kemer ikaz ışıkları söndüğünde- çekim yapabilirsin. Gerçi burada uçuştan önce tüm uçuş boyunca yasaktır diye uyarıyorlar ama 3-4 saatlik uçuşlarda kullandım ve hiç uyarı almadım.

Uçuş 30dk anca sürüyor.

@cwr Hocam Akdeniz üzerinden öğlen gideceğim çekmeden olmaz oraları.

hocam nasıl pilot oldun pm atarmısın.Birde maaşlar en kadar?Gözlük kullanmak sorun mu (yüksek numara değil)
  • Ben geçen hafta THY'de hem kalkış hem de iniş anını videoya aldım iphone ile. Bişey demediler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.