Bildirim
Pegasus Fotoğraf Çekmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Neyi cekeceksin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istersen davul çal da neyi çekecen ki kardeş 20 cm lik pencereden -
Kalkış ve iniş sırasında elektronik cihaz kullanımı yasaktır. Kalkış bittikten sonra -kemer ikaz ışıkları söndüğünde- çekim yapabilirsin. Gerçi burada uçuştan önce tüm uçuş boyunca yasaktır diye uyarıyorlar ama 3-4 saatlik uçuşlarda kullandım ve hiç uyarı almadım. -
birini ayarla biraz para ver her fotoda alkışlar gibi yapsın
quote:
Orijinalden alıntı: Twincharged Injection
Arkadaşlar merhaba,
2 hafta sonra Pegasus ile Adana'dan Lefkoşa'ya uçuşum olacak. D-SLR makinem var, uçuşta fotoğraf çekmek istiyorum, dijitaller gibi sanal bir sesi yok dolayısıyla sesi çıkıyor şak şak olarak. Fotoğraf çekmeye izin veriyorlar mı?
Teşekkürler.
quote:
Arkadaşlar merhaba,
2 hafta sonra Pegasus ile Adana'dan Lefkoşa'ya uçuşum olacak. D-SLR makinem var, uçuşta fotoğraf çekmek istiyorum, dijitaller gibi sanal bir sesi yok dolayısıyla sesi çıkıyor şak şak olarak. Fotoğraf çekmeye izin veriyorlar mı?
Teşekkürler.
Ağır süblim
-
ben sıkılıp telefonu açmıştım bişey demedilerdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
Kalkış ve iniş sırasında elektronik cihaz kullanımı yasaktır. Kalkış bittikten sonra -kemer ikaz ışıkları söndüğünde- çekim yapabilirsin. Gerçi burada uçuştan önce tüm uçuş boyunca yasaktır diye uyarıyorlar ama 3-4 saatlik uçuşlarda kullandım ve hiç uyarı almadım.
Uçuş 30dk anca sürüyor.
@cwr Hocam Akdeniz üzerinden öğlen gideceğim çekmeden olmaz oraları. -
Uçaklarının pencerelerini temizlemiyorlar. DSLR ile ancak pencerede ki kirleri çekersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Uçaklarının pencerelerini temizlemiyorlar. DSLR ile ancak pencerede ki kirleri çekersin.
+1 rus avcısına katılıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 16 Ağustos 2012; 23:09:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Uçaklarının pencerelerini temizlemiyorlar. DSLR ile ancak pencerede ki kirleri çekersin.
Macro cekim yapar hocam
Abartacak kadar kirli değil temiz cam bildiğin millet orayı kirletmek için uğraşmıyor -
ilk binişin mi olacak -
Hocam kirli olmazsa cekerim de sesinden gelip bir sey demezler umarim kalkista ve iniste telefon ile video cekebiliyor muyuz?
Arkadaş ne meraklısın millete uçağa bindim diye havamı atıcaksın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cumadangeldim
Arkadaş ne meraklısın millete uçağa bindim diye havamı atıcaksın ?
Ne alaka bu simdi 30 tl ye bile cak bileti bulunurken? Ucaklari seviyorum ve arsivimde kalmasini istiyorum belki!
sorun olmaz sadece telefonu ortadan kaybet yeter kemer ikaz ışıkları sönünce açarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Achteruit
sorun olmaz sadece telefonu ortadan kaybet yeter kemer ikaz ışıkları sönünce açarsın
O zaman fotograf cekerim ancak sadece telefon kamerasi var video icin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
Kalkış ve iniş sırasında elektronik cihaz kullanımı yasaktır. Kalkış bittikten sonra -kemer ikaz ışıkları söndüğünde- çekim yapabilirsin. Gerçi burada uçuştan önce tüm uçuş boyunca yasaktır diye uyarıyorlar ama 3-4 saatlik uçuşlarda kullandım ve hiç uyarı almadım.
Uçuş 30dk anca sürüyor.
@cwr Hocam Akdeniz üzerinden öğlen gideceğim çekmeden olmaz oraları.
hocam nasıl pilot oldun pm atarmısın.Birde maaşlar en kadar?Gözlük kullanmak sorun mu (yüksek numara değil) -
Ben geçen hafta THY'de hem kalkış hem de iniş anını videoya aldım iphone ile. Bişey demediler.
Benzer içerikler
- serum deri altına giderse ne olur
- balıktan sonra dondurma yenir mi
- kıvanç tatlıtuğ saç ekimi
- altılı ganyanda 5 bilmek
- yeni aldığım lens bulanık gösteriyor
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X