Şimdi Ara

Pegasus Kurnazlığı aman dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pegasus dan bugün bilet alacaktım bilet fiyatı 64 tl idi ama saatini beğenmediğim için tekrar arama yaptım bilet fitarı 74 tl oldu şaşırdım 2 dk içinde 10 tl zamlanmıştı
    tekrar arama yaptım 82 tl oldu her yeni aramada bilet fiyatı yükseliyordu Bende tarayıcımın geçmişini sildim tekrar baktım veee bilet fiyatı 64 tl ye geri geldi

uyanık pegasus pc nize yerleşen çerezle daha önce bilet fiyatına baktığınız anlıyor ve her aramanızda bilet fiyatını yükseltiyor. Buna maruz kalmamak için Explorer geçmişini silin ve biletinizi öyle alın...

• enteresan taktik , hiç aklıma gelmezdi.... dikkat edecegiz... teşekkürler
  • Ben Pegasus'dan çok bilet aldım ve bazılarını 15 dakikada belki 10 kere karar değiştirerek yaptım (Sonuncu 20 gün önce) ama hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
    Bence problem sende arkadaşım.
  • Hayır, dediği doğru bazen bana da oluyor. Çerezleri silip modeme reset atıyorum, tekrar düşüyor fiyat. (Pegasus'dan her ay bir bilet alırım mutlaka)
  • o zaman ben şimdiye kadar çok para kaptırdım
  • benim de başıma gelmişti, fiyatın heme nyükseldiğini görünce sinirlendim, anasına küfrettim kapattım almadım
  • aynı durumla bende karşılaştım ertesi gün baktım fiyat tekrar düşüktü bencede bi anormallik var her girişte fiyat artıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.