|
Bildirim
Elma arkadaşımızın açtığı resimli detaylı haber içeren konuyu neden siliyorsunuz?
|
Konumu saat 18:39'da açmışım siz ise 18:50'de açmışsınız. Olay o an daha çok yeni olduğu için fazla detay girememiştim evet doğru ancak bilgiler geldikçe güncelleyecektim ki sildiniz. 15 yıldan fazladır sivil havacılıkla ilgileniyorum kazayla ilgili tüm doğru detayları toplayıp girmeyi düşünüyordum zira bilgi kirliliği yaratmaması açısından teyide muhtaç bilgileri yazarak konuyu açmak istemedim. Sorun konuyu kimin önce açtığı da değil aslında. Sorgusuz şekilde konuları siliyorsunuz ve insanların tepkisi de buna yönelik. |
bu tür olaylarda popi olmaya çalışmanın pek bir manası yok.
konu sıcağı sıcağına açılmıştı ve Elma arkadaşımız update ediyordu. Bu konu da 2 satır la açıldı. |
Emeğe saygı da kalmamış
|
Elma’nin konusunu geri getirin lutfen
|
Niye biz açamıyor muyuz, ekmeğini mi elinden alıyoruz? Pırıl pırıl kafalar
|
çünkü o haber editörü
|
+1. Editör arkadaşa adminler tarafından uyarı verilmeli. Haksız ve mantık dışı sebeple konu ne zamandır siliniyor? Kendisi daha önce açmışsa konuyu onun kalması daha doğru. Ne elmayı tanırım ne editörü şahsi düşüncem!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 5 Şubat 2020; 18:59:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |