Şimdi Ara

Pegasus'un İndirimli Otopark'ını İzmir'de Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pegasus'un İzmir'deki günlük 12 liralık otopark hizmetinden faydalanan var mı?

İnternetten okuduğum kadarıyla aynı hizmeti İstanbul'da da veren pegasusun İstanbul'daki park yeri farklı bir yerdeymiş ve genelde indrimli otopark hizmetinden şikayetçi olmuş kullananlar..

İzmir'de de böyle bir durum var mı acaba?

Normal koşullarda 3 günlük otopark ücreti 81 TL iken pegasusun hizmeti ile bu rakam 36 TL ye iniyor..

Bu hizmeti kullananlarınız varsa, tecrübelerini paylaşabilirler mi..

• Yok sanırım :(
  • Şimdilik öğrendiklerimi paylaşayım..

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Müşteri Hizmetlerine mail atıp Pegasus Havayolları'nın, yolcularına sunduğu günlük 12 liralık otopark hizmetini sordum..

Bana havalimanı bilgi işleminin telefon numarasını verdiler..

Orayı arayıp, Pegasus'un İzmir'deki indirimli otoparkının Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki gibi farklı bir yerde olup olmadığını sordum..

Telefondaki bayan, havalimanında tek bir otopark bulunduğunu ve Pegasus indiriminden faydalanmak isteyen yolcuların da o otoparkı kullandıklarını belirtti..
  • TAV a ait otoparkın uygun bir yerine aracınızı bırakın..

Otoparka girerken aldığınız giriş kartını iyi saklayın..

Değerli eşyalarınızı her ihtimale karşı aracın içinde bırakmayın..

Kontuardan aldığınız ve uçağa girerken görevlinin yırtıp bir koçanını size verdiği uçuş kartınızı (gidiş-dönüş) saklayın..

Yolculuğunuzu tamamlayıp aracınızı almaya geldiğinizde, otopark gişesindeki görevliye otoparka girerkan aldığınız kartı, uçuş kartlarınızı ve kimliğinizi verin..

Böylece Adnan Menderes Havalimanı'nda 3 günlük otopark hizmetine 81 TL yerine 36 TL ödeyerek evinize doğru gidebilirsiniz..
  • mesela 3 gün için İzmir dışına gidersem.. biletimi pegasus git gel alırsam, o 3 için de indirimli park ücreti mi geçerli oluyor?
  • Sezo87 S kullanıcısına yanıt
    aynen öyle geçerli oluyor.... şu an günlük 15 tl ücret alıyorlar... yalnız 3 gün olarak düşünürken otoparka giriş-çıkış saatlerinizi de dikkate alın... girdiğiniz gün ve saatten itibaren 72 saati geçerseniz 45 tl yi geçebilir otopark bedeli...
  • evet kullandım tavsiye ederim benwww.missbilet.com adresinden almıştım bileti hem hesaplı hemde güzel bir yolculuk oldu.
  • Arabanla gel Gaziemir sonuna kadar orada arabanı park et uygun bir yere bin taksiye ver 10-15 tl git havaalanına dönüştede bin taksiye git arabana 30 tl ye hallet işini.Yok indirim alacagımmı yok kaç gün parkta kalacak ne ödeyeceğim vs vs vs ıvır zıvırla uğraşma..zaten aracı otoparka bırakınca biton yol gidiyorsun eşyayla içeri kadar taksiyle önünde iniverirsin.Arabayla içeri girince kuşmu konuyor anlamıyorumki.

..NOT:Yada bırakırsın aracı dönüşte giriş bölümüne gidip basarsın butona alırsın yeni bir bilet onunlada çıkıverirsin al işte sana enucuz yol.
  • indirimli ve kampanyalı yurtiçi ucuz uçak bileti fırsatlarından yararlanmak içinwww.missbilet.com ziyaret edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

..NOT:Yada bırakırsın aracı dönüşte giriş bölümüne gidip basarsın butona alırsın yeni bir bilet onunlada çıkıverirsin al işte sana enucuz yol.

Araba otoparktayken, girişten yeni bilet aldığında (arabasız) bariyer açılmayacak mı, gişedeki memur ne yapıyorsun diye sormayacak mı?
    Gaziemir semt garajında belediyenin katlı otoparkı var. Aracınızı oraya koyarsanız, arkasındaki İzban istasyonundan hava alanı istasyonuna gidersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 18 Şubat 2015; 7:54:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Araba otoparktayken, girişten yeni bilet aldığında (arabasız) bariyer açılmayacak mı, gişedeki memur ne yapıyorsun diye sormayacak mı?
    Gaziemir semt garajında belediyenin katlı otoparkı var. Aracınızı oraya koyarsanız, arkasındaki İzban istasyonundan hava alanı istasyonuna gidersiniz.

Giriş bölümü çıkıştaki para ödenen yerin görüş açısında değil gişedeki hiçbir görevlide kim giriyor derdinde olup orayı kontrol etmeye çalışmıyor.Bariyerin oldugu yerde algılayıcı göz var araç devreyi kesiyor sadece aynı şekilde önünü kapatırsan alırken sende devreyi kesersin..
    ...Adam gibi ücret uygulasınlar soygun yapmasınlar bunlara gerek bırakmasınlar soymaya kalkışınca her yerde oldugu gibi insanlarda kaçak yollara başvururlar tabiki.S.ktiri boktan bir park yerinin bir günlük otopark ücreti bir çalışanın neredeyse 2 günlük köpek gibi çalışarak kazandıgı paradan fazla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Giriş bölümü çıkıştaki para ödenen yerin görüş açısında değil gişedeki hiçbir görevlide kim giriyor derdinde olup orayı kontrol etmeye çalışmıyor.Bariyerin oldugu yerde algılayıcı göz var araç devreyi kesiyor sadece aynı şekilde önünü kapatırsan alırken sende devreyi kesersin..
    ...Adam gibi ücret uygulasınlar soygun yapmasınlar bunlara gerek bırakmasınlar soymaya kalkışınca her yerde oldugu gibi insanlarda kaçak yollara başvururlar tabiki.S.ktiri boktan bir park yerinin bir günlük otopark ücreti bir çalışanın neredeyse 2 günlük köpek gibi çalışarak kazandıgı paradan fazla.

Maalesef haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba dün aracımı iç hatlardaki otoparka bıraktım. yaklaşık 18 saat kaldı. pegasus gidiş biletimi görevliye verdim, otopark fişini ve kimliğimi verdim, 26 tl olan parka 16 tl aldılar. ancak donus bileti değil de mesajla barkod almıştım. görevliye gidiş biletim olmasaydı telefonumdaki barkod ile indirim yaparmıydı diye sorduğumda o da sorun olmazdı telden barkod okuturduk yine indirim yapardık dedi.
  • merhabalar izmir den gidiş biletim pegasus dan dönüş biletim ise pegasus un saatleri uymadığı için sunexpress den bu durumda pagasus un otopark indiriminden yaralanabilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.