Kampanya Teklifi: 26-27 Haziran tarihlerinde alacağın, 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 uçuş tarihli belirtilen yurt dışı hatlarındaki Light Paket biletleri Pegasus BolBollulara 9€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışta. flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasında. Kampanyadan yalnızca Pegasus BolBol üyeleri faydalanabilir. |
Pegasus yurt dışına 9 euro+vergiler
-
-
Brüksel 900 gidiş 1200 dönüş alındı. Eski kampanyalara göre daha az seçenek var. Ayrıca bagaj meselesi usandırıyor. Ben 350TL’ye 12kg uçak altı aldım, en uygunu oydu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla 1 tane sırt çantasına 1 haftalık elbiseleri sığdırıp gidiyoruz artık. dönüşte de bişey alacaksam anca o zaman bagaj hakkı alıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik adidas okul sırt çanta tarzı olanları kabul ediyorlar mı acaba?
Şubat tatilinde güzel bir fırsat bulamadık malesef. Varmı bulabilen arkadaşlar.
-
İlk o tarihler tükeniyor hocam maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vizesiz gürcistan-tiflis ve mısır-Şarm El-Şeyh oldukça uygun,
Tiflis'i ekim ayı için önceden aldığım için şubat ayı için Şarm el şeyh bileti aldım.
Tabiiki gönül ister avrupa ama schengen vize olayı ciddi sıkıntı uzun zamandır.
Bu arada başka var mı yer tarih önerisi olan?
-
bende 15 mart sharm aldım teşekkürler.
-
Bu soruyu ben de merak ediyorum. Normal sırt çantası oluyor mu mesela olsa bile tartıyolar mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dönüşte aldıklarınızı nasıl aynı çantaya sığdırıyorsunuz.
Ben de giderken tek çanta dönüşte extra bagaj + çanta mı alsam diye düşünüyordum :)
-
Ramazan ayına denk geliyor,bunu hesap ettinizmi?
-
Bütün Avrupa uçuşları SAW aktarmalı,
pass...
-
Pegasusun saw ı kendi babasından kalma ana merkez üssü gibi sahaplanıp kullandığını ve bir sürü tayyaresiyle gövde gösterisi yaptığını bilmeyecek kadar cahalmışsın... atatürk havaalanı,- şimdiki yepisyeni havaalanı- nasıl thy nin merkez üssü gibi idiyse, saw da pegasusun ana merkez üssü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Haziran 2024; 17:38:33 > -
Hocam Şarm 1900 görünüyor uygun olan bu değildir sanırım ya da biletler tükendi
-
Schengen 'i unutun artık, önümüzdeki 3 ayın tüm randevuları dolu, Almanya İtalya Estonya ... Yunanistan 'in çalıştığı firma Kosmos, Trabzon 'da da ofisi var, orası bile dolu.
Sharm 'da oruç zamanı yemek+dayak yiyen ilk Türk olarak kayıtlara geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Haziran 2024; 20:51:29 >
çanta ölçüleri var, 40x25 , 20 cm de derinlik olması lazım. dağcı çantası gibi kocaman değilse, kontrol etmezler.
Pandemiden önce 3-6 aylık bile schengen alabiliyordum.
Şuan bir çok sanatçımız ne acıdırki,konser vermek için bile gidemiyor.
Adamların gözünden bakalım,önümüze gelene vatandaşlık veriyoruz,kara para aklama cenneti olduk ve uzun zamandır gri listedeyiz.Dünya mafyası liderleri ülkemizde cirit atıyor.Nasıl olsa başvuranların bir çoğuna vize çıkmadığı gibi 80 euroyuda indiragandi yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 26 Haziran 2024; 21:27:51 > -
Haziran başında Adana ve Kayseri'den yurt dışına çıktım ikisinde de kontrol edilmedi. Hatta Kayseri'den kabin bagajı ile geçtik kimse bakmadı bile.
Benzer içerikler
- storytel kampanya
- amazon indirimleri
- istanbulkart cashback
- tutaste parfüm
- shell yağ değişimi
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X