Şimdi Ara

Yurt dışı alışveriş sınırı 30 Euro'dan 27 Euro'ya indi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kurutmamaklazim Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Yurt dışından yapılan gümrüksüz alışveriş limiti 27 Euro'ya düşürüldü.
    Ürünler bedava kargo olarak gönderilse bile artık devlet kargo bedelini 3 Euro olarak kabul edecek.
    Bunlara ek olarak ise E-Ticaret ile yapılan satışlara yüzde 1 stopaj vergisi getirildi.
    Kısacası yurtdışından ürün almanız artık neredeyse yasak hale getirildi.
    Bu kararlar nedeniyle birçok önemli marka Türkiye'den çekilmişti. Şimdi tamamen bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 22 Aralık 2024; 13:17:40 >

• Kuzey Kore, İran gibi olacaksınız. 4 duvar arasına sıkıştırılacaksınız. Nefes bile alamayacaksınız. Hadi bakalım sıkıysa eleştir, dikta yönetiminin vergilerine zamlarına yasaklarına isyan et. Halkı kin ve düşmanlığa tahrikten binerler tepene.

Türk halkının görevi artık bellidir. Köle gibi çalışıp cizye öder gibi vergi ödeyeceksiniz. Sizin başka bir göreviniz yok. Yurtdışından birşey falan da alamazsınız. Gerekirse 10 katı daha pahalı alacaksınız ama yerel satıcıdan alacaksınız çünkü o satıcı da saraya vergi verecek! Şimdi diyeceksiniz o zaman ben yurtdışına çıkayım. Senin Saray’daki padişahın Afgan Suri çöplerine TC pasaportunu ekmek dağıtır gibi dağıttığı için AB’den de vize alma şansın yok kardeşim, geçmiş olsun 😀

Özgürlüğün için mücadele edeceksin, halkı örgütleyeceksin, Saray’daki tayfayı tirtir titreteceksin başka şansın yok. Seni kimse kurtaramaz sen kendini kurtaracaksın
  • 3 Euro.

Şaka sanırım?

• Bu y.dışı alışveriş kısıtlamalarının tek kazananı: Çakal, gözü doymaz esnaflar.

Mesela o %1 stopajı en az %20 olarak müşteriye yansıtacak tipler.

Doğru ahlak eğitimi almayan toplumlarda böyle kısıtlamalar her şeyi daha da berbat eder.

• Günümüz dünyasında tamamiyle yasaklamayıp
    İnsanlarla kibarca dalga geçer gibi icraat yapmak.

Bu kadar sık olarak icraat yapmak
    Hayır daha geçen 30 euroya düşürdünüz.
    Sonra 30 Euroya kargoyudaa dahil ettiniz
    Kaç gün geçti aradan.

Oyun mu oynuyorsunuz.
    Canınız mı sıkılıyor.

Siz ne yapmaya çalışıyorsunız.
  • Bu kadar vergiden sonra yerli üreticimiz indirim yapmalı.
    Özellikle elektronik ürünlerde yerli üreticilerden büyük indirim bekliyorum.
    Çok büyük destek gerçekten.
  • bizi ülkeye sıkıştırdılar heryerden soyuyolar ne günah işledi bu millet ben anlamıyorum neyin intikamı bu?

3binlik columbia ayakkabıları 12bin liraya satıyor adamlar.

ülkemizde üretilen vesteller elin katarında almanyada 2 kat ucuza falan satılıyor doyuramadık adamları

• Kolombiya ayakkabıymış,
    Kinetix neyine yetmiyor?

Beter olun…
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuzey Kore, İran gibi olacaksınız. 4 duvar arasına sıkıştırılacaksınız. Nefes bile alamayacaksınız. Hadi bakalım sıkıysa eleştir, dikta yönetiminin vergilerine zamlarına yasaklarına isyan et. Halkı kin ve düşmanlığa tahrikten binerler tepene.

Türk halkının görevi artık bellidir. Köle gibi çalışıp cizye öder gibi vergi ödeyeceksiniz. Sizin başka bir göreviniz yok. Yurtdışından birşey falan da alamazsınız. Gerekirse 10 katı daha pahalı alacaksınız ama yerel satıcıdan alacaksınız çünkü o satıcı da saraya vergi verecek! Şimdi diyeceksiniz o zaman ben yurtdışına çıkayım. Senin Saray’daki padişahın Afgan Suri çöplerine TC pasaportunu ekmek dağıtır gibi dağıttığı için AB’den de vize alma şansın yok kardeşim, geçmiş olsun 😀

Özgürlüğün için mücadele edeceksin, halkı örgütleyeceksin, Saray’daki tayfayı tirtir titreteceksin başka şansın yok. Seni kimse kurtaramaz sen kendini kurtaracaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 22 Aralık 2024; 14:58:22 >

• Badem bıyıklıların kullanmayı bildiği tek site twitter. Yoksa buradan bile hapse adam atacak çok konu bulurlardı. Hala gidip twitterda deli gibi gizli temu reklamı yaparsanız sonu bu olurdu. O reklam yapanların derdi de referanslı link verip para kazanmakdı altta vergi getirteceksiniz diyenlere de küfür ediyorlardı. Üzülmüyorum o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Kolombiya ayakkabıymış,
    Kinetix neyine yetmiyor?

Beter olun…

Columbianın türkiyede yurtdışından pahalı olmasının sebebi vergiler değil

• Hala yüksek 27 euro da fazla indir 5 euroya hatta 1 euroya çek sembolik olarak kotayı 1 euroya düşür de ki ben yurtdışı ithalatı yasakladım ama resmiyette yasak değil 1 euroluk 1 tane sakız alabilirsin de resmiyette yasak olmasın... Hiç akıllarına gelmiyor bu iktidarın. Hep ben mi akıl vericem benim aklım bana zor yetiyor...

• Tamam anladık ülkenin paraya ihtiyacı var ama para buralardan gelmemeli.

Bu iş tamamen ithalatçıların ekmeğine yağ sürüyor.

Zaten normalde, burada satılan ürünler, yurtdışındakilerin en az 3 katı olacak şekilde fiyatlandırılıyor.

Yurtdışıdan alışverişe vergiye ve ÖTV'ye hayır!

• Üzülmeyin laaa, şahlanacazzz. Kendi temumuz olacak Yurt dışı alışveriş sınırı 30 Euro'dan 27 Euro'ya indi 

• Beten olun..
    Ot yiyim ot...
  • bu önlemlerin temel sebebi sanırım temu ! temu kargo bedava göndermesine rağmen dur ben senın yerine kargo bedeli alacam dedi resmen :)

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

olacak zaten yavaş yavaş sıfırlayıp yasaklayacaklar. sadece bi anda yapmıyorlar tek fark bu.

• ben ekonomistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.