Şimdi Ara

Pegasusta çift kişilik yolculukta koltuk seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Pegasusta çift kişilik bilet aldım, koltuk seçimi ücretli olduğundan yapmadım ve bileti o şekilde satın aldım. Şimdi yolculuğu iki kişi yanyana yapma durumu nasıl olacak? Check in işlemlerini nasıl yaparsam yanyana koltuk alabilirim.

Bir de bu biniş kartını almak mecburi mi yoksa pegasusun mobil uygulaması yeterli oluyor mu. Çıktı almak gerekiyor mu. Hiç pegasus kullanmadım da ondan soruyorum.

• o kartı zaten havaalanında 5 dakikada alabilirsin ve bildiğim kadarıyla zorunlu. o karta ve kimliğine bakarak alıyorlar uçağa. daha önce hiç 2 kişi seyahet etmedim ama 24 saat kala ücretsiz check in yaparken sanırım yan yana koltuk denk getirebilirsin.
  • Pegasus'ta check in ücretli, biniş kartını havaalanında pegasusun bankosundan almalısın, zorunlu.
    Uçuştan 1 saat önce check in için git, yanyana koltuk veriyorlar, sıkıntı yok.
    Son olarak Pegasus'tan uzak dur
    Fazladan aldığın nefes için para isterlerse şaşırma...
  • Havaalanında çekin yapın
  • Çift kişilik alınan biletlerde (tek pnr kodu olan bilet) online check in yaparsanız yanyana koltuk verir.Mobil biniş karti yani barkod veya normal biniş karti almak zorundasiniz.Eğer bagajıniz yoksa ve sıra beklemek istemiyorsanız checkin yaptırın mobil barkod alın direk ikinci kontrolden geçip uçağa gidin.Ama tavsiyem checkin mutlaka yaptırın çünkü havayolu firmaları uçaktaki koltuk sayısından birkac tane fazla bilet satarlar.Geçen ay bagaj verirken yan tarafta bir bayani uçakta yer kalmadi diyerek almadilar.Baska saatte gitmesi için ikna etmeye çalışıyorlardi.Ben checkin yaptirmasaydim o bayanin yerinde ben olacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Kişilik Baza Tavsiyesi?
    14 yıl önce açıldı
    Uçak koltuk seçimi yardımı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.