Şimdi Ara

Tek kişilik yolculuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 2 Ekim 2017; 11:40:32 >

• Bende planlıyorum bu yaz ülke içinde farklı farklı yerlere gidip gittiğim her yerde 2 gün kalmayı planlıyorum...Ama öyle sahil veya başka kalabalık alanlar düşünmüyorum...

Daha çok bodrum,tekirdağ gibi oranın köylerine ziyaret etmeyi planlıyorum...Çok güzel havası ve evler muhteşem diyorlar ayrıca tabii ki karadeniz turuda yapıcağım...

Yaylada 1 hafta kalacağım umarım bir sorun olmaz bilmiyorum ama bakıcaz artık
  • En iyi yurtdışında kafa dağıtırsın farklı kültürler, mekanlar vs yurtdışına çık bence.
  • Ben de 2017 yazında bi yerlere gitmek istiyorum. Tek başıma birkaç gün. Nereye giderim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışı için giden önerileri olan varsa güzel olur nasıl vize alırız vs
  • Kafadar bir veya iki arkadaşın varsa bu tür geziler mükemmel oluyor. Ama cidden kafadar olacaklar, tecrübe..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Kafadar bir veya iki arkadaşın varsa bu tür geziler mükemmel oluyor. Ama cidden kafadar olacaklar, tecrübe..

yok kardo tek gideyim istiyorum derdimizi götürmeden sadece ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir arkadaşımla gittim ama gerçekten çoook güzel insanlarla tanıştım. Bir arkadaşla gidip yarım otobüs arkadaşla döndüm diyebilirim. Kesinlikle denemelisin. Ucuz turlar kovala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizari

Ben bir arkadaşımla gittim ama gerçekten çoook güzel insanlarla tanıştım. Bir arkadaşla gidip yarım otobüs arkadaşla döndüm diyebilirim. Kesinlikle denemelisin. Ucuz turlar kovala.

nasıl ve nerden kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Orijinalden alıntı: Nizari

Ben bir arkadaşımla gittim ama gerçekten çoook güzel insanlarla tanıştım. Bir arkadaşla gidip yarım otobüs arkadaşla döndüm diyebilirim. Kesinlikle denemelisin. Ucuz turlar kovala.

nasıl ve nerden kardeş

Araştır işte, bana bir arkadaş vasıtasıyla geldi, tur şirketinden bol bir şey yok.
  • Aha blodimirle gidin siz.
  • suriyeye gitmeni öneririm dostum kafa dağıtmak için süper biryer
  • mart başı gibi temelli çalışmaya ve yaşamaya izlandaya gitmeyi planlıyorum. Hazırlıklara başladım şimdiden. Çok ciddiysen gidebiliriz beraber. uçak bileti gidiş geliş antalya üzerinden 400 tl, ben 200 tl ye sadece gidişi seçeceğim. 1-2 hafta izlandanın kamp alanlarında çadır kurarak geçirmeyi düşünüyorum. hardcore ciddiysen pm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.