Şimdi Ara

PEGATRON CORPORATION anakart bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette bulamadım. Bu marka anakartım var bios güncellemek istiyorum. Nereden ve nasıl bios güncelleyebilirim?

Nette bios güncelleme diye aratınca anasının nikahı kadar uzun makaleler çıkıyor. Bunun daha kısa bir anlatımı yok mudur__

edit: anakart modeli a15 miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi are you cola -- 26 Aralık 2012; 10:01:04 >

• pegatronun bios guncellemesini buldu iseniz helal olsun cunku nette dogru duzgun biosu bulunmuyor. ben bir casper birde lenovo da karsilastim kendisi ile bi daha karsilasmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

pegatronun bios guncellemesini buldu iseniz helal olsun cunku nette dogru duzgun biosu bulunmuyor. ben bir casper birde lenovo da karsilastim kendisi ile bi daha karsilasmak istemem.

çok sorunlu çook:(
  • quote:

Her zaman uzak durmanızı söylediğim Casper'dan BIOS dosyası almak, deveye hendek atlatmaktan daha zor. Zaten piyasadaki bütün PC'lere Windows 8 doğru düzgün kurulabilirken Casper'ın siyah ekran vermesi şaka gibi Neyse, Casper gibi fason Çin mallarını alıp kendini "Türkiye'nin Prestiji" olarak lanse eden gereksiz firmalardan uzak durun...

Konuya dönecek olursak, Casper bi yerden bu BIOS dosyasını vermiş (nasıl olduysa artık - Güncelleme: Casper değil Vestel vermiş...). Fakat sorun şu ki BIOS dosyası Windows üzerinden pek de sağlam çalışmıyor. Çalışsa da şifre falan istiyor, aptal aptal işler işte...

pegatron un direk bios dosyasi hic bir yerde yok. anca ayni anakarti kullanan baska sistemlerden bulabiliyorsunuz... sizin buldugunuz boyle bir durum.. fakat bana bu durumu neden pm ile bildirdiniz bilmem. ben pegatron ve casper in yanindan dahi gecmem. gene de sagolun.

• Benimde ana kartım pegatron sana belki yardım edebilirim benimki a25 bilgisayar grundıg pegatron a15 i casper'larda oluyor bilgisayar casper mı?
    Eğer Casper'sahttps://teknodestek.com.tr/casper-siyah-ekran-hatasi-ve-cozumu-kesin-cozum/ bu siteye giderek indirme yapım hepsi hazırdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asrock bios sıfırlama
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.