Bildirim
Pegeout 307 gaz kesme sorunu 2000 3000 devir arası motor tırrr diye bir ses yapıp gaz kesiyor
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o devirlerde kesiciye gireceğini sanmıyorum.Başka bir sorun vardır -
NE gibi sorun olabilir bobin vs yada ne bilim enjektor filan çunku onden tırrr diye bir ses geliyor araba motor freni yapar gibi oluyor gazı yedirince 3000 i gecince yuruyor -
Şudur diye kesin bir cevap veremem...Yeni bir araç...Teknik bilgisi daha fazla olan arkadaşlardan cevaplar gelecektir... -
Görmeden test etmeden birşey söylemek zor olsada vvt sisteminden olabilir diye düşünüyorum. -
arkadaşım aynı problem bnde vardı aracım 2.0 awd 2006 subaru belirli devirlerde bekliyordu 3 bin devirden sonra uçuyordu çok araştırdım bir kaç kez boğazını tesmizlettim(kelebek) düzeldi sonra tekrar yaptı en son servise götrdüm yine boğızını değiştirdiler süper oldu sorun kalktı ortadan hatta yakıt tüüketimi yüzde 30 düştü problem ondan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X