|
Bildirim
[Pejo] 3 yaşında servis bakımlı aracın, dijital klima kontrol paneli bozulursa beklentiniz ne olur ?
|
Yeni kasa Fiesta aracım var.
Ön takımdan gelen bir ses için servise götürdüm.Araç 2018 model 45 bin km'de bu arada.Yetkili servis bakımlı ve ilk sahibiyim.Aracı servise aldıktan sonra baş teknisyenle birlikte test ettik ve sorunu teşhis etti kendisi.Arabayı bırakmanız gerekiyor dediler,aracı da her gün kullandığım için ikame araç rica ettim.Sağoslunlar hemen araç ayarladılar. Ertesi gün servis danışmanım aradı ve aracın direksiyon kutusunun ve direksiyon kolonunun değişeceği bilgisini verdi.Bana sormadan garantiden onayı alıp siparişi geçmişler bile.Otosan'ın bu garanti anlayışı beni son derece memnun etti.Parçalar Türkiye'de ki stoklarda yoktu,Almanya'dan geleceği için Otosan'da devreye girdi.Hem bayi hem Otosan araba bana teslim edilene kadar sürekli iletişimde kaldılar benimle.İnanılmaz memnunum bu hizmetten. Bayi Gebze Nazer. |
Nasıl yani elektronik bir ürün işte bozulmuş, bozulabilir. Ömürlük beklentisi nerden çıkıyor? 4000 tl den 3000 indirim gayet makul. Sizin bozamıcak olmanız parçanın arıza yapmamasını gerektirmez
|
Fransız arabası alıp elektronik arıza vermemesini beklemek samanlıkta iğne aramaktan farksız. Bu adamlar araba üretmeyi beceremiyor abicim, o yüzden amerikan pazarında kimse fransız arabası almıyor yolda 1 pejo göremezsiniz.
Satın aracı bence gidin japon ya da alman alın. |
Ücretsiz değişim olması en mantıklısı ve makbulu olmalı.
Hele ki bir de hatanın kendilerinde olduğunu kabul ediyorlarsa yani fabrikasyon bir sorun ise. Ahhh ah Fatih pejo nerdesin... |
Zekayla alakası yok, Amerika dünyadan her millten ırkın yaşadığı bir ülkedir ve dünyanın en büyük ve zengin pazarıdır. Hitap etmeme olayı fasa fiso, 300 milyonluk ülkede elbette hitap edeceği kesim olur.
Hyundai adamlara hitap ediyor, Subaru , Toyata hitap ediyor da peugeot etmiyor mu ? Amerikada tüketici hakları çok güçlüdür, dandik mal verirsen piyasaya silinirsin. Bu yüzden pejo, reno, fiat filan Amerikada araba satamıyor Bir ara FIAT girdi amerikan pazarına, orda meşhur bir atasözü vardır. FIAT in açılımı ''FIX IT AGAIN TONY'' Yani tekrar tamir etsene tony, tony işte orada sanayideki usta Adamlar Camry yi uber olarak kullanıyor, dandik pejoya varoşda yaşayan zenci bile elini sürmez görse. |
2014 model full servis bakımlı ford bmax otomatik şanzuman aracımın şanzumanı sorun çıkardı. (Tekrar ediyorum uzatılmış garanti devam ediyor.) Her 2 bmaxten mutlaka birisi kavrama sorunu ile karşılaşıyor, dünya genelinde bir çok ülke bu sorunu kabul ediyor ve kronikleştirip yardımcı oluyorken, arkas oto benden ürün bedeli için 10.000 ₺ ancak garantisi devam ettiği için yüzde 20 si yani 2.000 ₺ talep ediyor. Şimdi soruyorum size,
Ben o zaman niye enayi gibi bir dünya para verdim de uzatılmış garanti yaptırdım, Niye uzatılmış garantim bozulmasın diye bırakın arkas dışı aracı servise götürmeyi, opet dışı yerden benzin almıyorum? Piyasada 2 liraya yapılan bakımlara 5 lira ödüyorum= Niye kroniği kabul edilen bir hatayı bana fatura ediyorsunuz (garantim olsa bile) Bununla ilgili bmax gruplarında bu sorunu yaşayan çok arkadaşımız da oldu, şikayetlerde yapıldı ancak hiç bir sonuç elde edilemedi. Neymiş efendim otomotiv sektörü kan ağlıyormuş. Bu kan emici zihniyet olduğu sürece afedersiniz ama GEBERSİN. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|