Şimdi Ara

PEK YAKINDA - Cem YILMAZ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
2
Favori
11.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cem Yılmaz kalitesini konuşturmuş gene.
  • Aynen karısının taniyamamasi disinda herşey çok güzeldi bilmiyorum altan 6.polis erdal bakkalin sonuna atom karinca çaglar a çok güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Bir daha asla yürüyemeyebilir.
    - He istese yürür yani.

• Filme gitmeden önce az buçuk yorumları okuyup beklentiyi ayarlamak lazım.Beklentimi iyi ayarladığımdan fena bulmadığım güzel diyebileceğim bir film olmuş.

Eleştireceğim nokta senaryonun fazla tahmin edilebilir ve biraz basit kalması.Senaryo daha iyi olsaydı film daha güzel olurdu.

Diyaloglar,oyunculuklar,göndermeler gayet yerindeydi.
  • Sinemadayım şuan . Ara girdi . İdare eder düzeyde bakalım . Güzel gidiyor

• Filmde geçen 3-4 sağlam diyalogdan başka ne vardı allah aşkına. Cem Yılmaz hayranı biri olarak çok ama çok başarısız buldum. Gerçekten biri söyleyebilir mi? Bu film ne anlatıyordu mesela? Senaryosu bu kadar zayıftı ki al lise sınıf öğrencisine aynı bunun gibi senaryo yazardı. İzlenirse oyunculuk için izlenir
  • Film çok güzel . Güzel bir etki bırakıyor . Konusu da farklı biraz . Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İblis Holmes -- 7 Ekim 2014; 17:14:51 >
  • film iyi falan degil arkadalar cem yılmaz boş vaktını degerlenmek için film çekmiş sankı he birde recep ivedik filmleri gibi az para harcayıp çok para kazanıyım mantigiyla hareket etmiş..
  • Filmin tek kötü yanı çok fazla reklam olmasıydı.Geri kalan herşey çok güzeldi.

Ayrıca bu filmi beğenmeyen kitle = recep ivedik kitlesi.
  • film içinde reklam olması dışında mükemmel ... çok başarılı senaryo ve oyunculukta cem yılmaz yine 1 numara... 8/10 notum
    beğenmedim diyenlere kulak asmayın kesinlikle gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 7 Ekim 2014; 22:05:08 >
  • Bundan sonra o belli tayfa Cem Yılmaz'ın bir işini eleştirirse kesin olmuş deyip 2 kere gideceğim.

Adam 10 numara orjinal film çekmiş Türk sineması anıran böğüren bayat bayat filmler çekmekten bıkmamış olacak ki Cem Yılmaz'ın özgün işlerine laf atıyor.

Film içerisinde reklam vardı hoş ona bile esprisi hazırdı ama onun dışında müthiş eğlendik.Ankara Taurus AVM'nin salonuda çok iyiymiş izleyici kitleside olgundu salon ota moka bağırmadı ben çok keyif aldım arkadaşlarla birkez daha gitme durumu olursa gider izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bundan sonra o belli tayfa Cem Yılmaz'ın bir işini eleştirirse kesin olmuş deyip 2 kere gideceğim.

Adam 10 numara orjinal film çekmiş Türk sineması anıran böğüren bayat bayat filmler çekmekten bıkmamış olacak ki Cem Yılmaz'ın özgün işlerine laf atıyor.

Film içerisinde reklam vardı hoş ona bile esprisi hazırdı ama onun dışında müthiş eğlendik.Ankara Taurus AVM'nin salonuda çok iyiymiş izleyici kitleside olgundu salon ota moka bağırmadı ben çok keyif aldım arkadaşlarla birkez daha gitme durumu olursa gider izlerim.

kesinlikle katılıyorum. anıran böğüren bayat bayat filmler çok iyi bir tespit... cem yılmaz daha dün adını duyduğumuz o malum filmdeki şahıs değil yılların komedyeni filmcisi aktörü yani...

• filmi beğenmeyenlerin yorumları okuyunca biraz tereddüt ettim ama bugün gittim izledim filmi, kesinlikle harikaydı :)
  • Pepsi'nin oyunculuğunu beğendim açıkçası.

• adam ne güzel film çekmiş bir emek harcamış. bazıları gibi 4 filmdir öksürüp sümkürmüyor. hokkabazla, herşey çok güzel olacak arasında keyifli kaliteli bir yapım. esprileri güzel, diğerlerininki gibi osuruk seviyesinde değil.
  • Anasını satayım çok kaliteli Türk filmleri izlediniz ya sinemada, Yahşi Batı'dan beri... Bu film kötü oldu di mi? Yine kıyasladığınız filmler Cem Yılmaz'ın filmleri, neyin derdindesiniz ? Zaten Hokkabaz tadında bir film, az para harcamış diyorsunuz, çok mu bilginiz var sinema sektörü hakkında ? Mekanlar mı az geldi ? Ne yapsaydı belli bir senaryo kurmuşlar, gidip bu senaryayo Maldivler'de mi çekselerdi? Anlamıyorum sizi gerçekten, kötü yorum yapanları beğenmeyenleri anlamıyorum. He bide ürün yerleştirmeden rahatsız olanlar, öyle rahatsız olunacak bir durum yok, ürün yerleştirmeyi gayet güzel yapmışlar, bunun üzerinede bir çok espiri vardı gayette komikti.
  • Hastane ziyareti sahnesi en komik bölümdü bence.

• Kime sorsam beğenmedim diyor
  • eve gidip fragmanı bidaha izliycem ona göre ev yada sinema nerde izliceme karar vericem.
  • Reklamları da abartmasalar 10 numara film
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.