Şimdi Ara

PEK YAKINDA - Cem YILMAZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
2
Favori
11.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film hakkında herkes karamsar galiba kimse gitmedi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden yaa izleyen yokmu filmi?

• film hakkında bilgi sır mı ? güzelse yarın arkadaşlarla gidelim yorum atıverin kardolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyen çıksın ortaya

• Yeni geldim filmden kötü değil iyide değil orta halli espiriler ince yapılmış.Küfür üst seviyede.Kurgu güzel ama merak etmiyorsunuz acaba ne olacak diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem yılmaz bu her türlü gidicem biraz her şey çok güzel olucak tadi alirsam başkada bir şey istemem.

• Film cok guzel olmus dıyebılırım espırıler yerınde fragmandan cok daha otesı war hokkabazadan bı tık daha ustte her sey cok guzel olacaktan sonra kı en basarılı fılmı dıyebılırım
  • Film gidilebilecek bir film klasik cem yilmaz gibi komedi uzerine degil daha cok dram uzerine ama ilk yarinin son sahnesi belkide tum zamanlarin en iyi espirisi olmus izleyenler anlar.

Gidilebilir film. Ama uygun degilseniz dvdsi cikinca da izlenebilir.

Edit: biraz daha ust yas grubuna hitap eden bir film olmus +18 YAS grubu daha cok keyif alir. Aile ile izlenebilecek bir film degil. Kucuk cocuklar cok keyif almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinHood35 -- 3 Ekim 2014; 17:27:16 >
  • bende şimdi geldim filmden çok iyiydi. garo arog gibi bir film değil konusu çok iyiydi. yer yer güldürdü yer yer hüzünlendirdi herkese tavsiye ederim gidin en kötü zafer gibi korsancılardan 1 adet edinin
  • Filmi bugün izledim , göndermeler ve espriler bence gayet başarılıydı. Küfürler dozajındaydı bence. Cameo'lar da bol boldu.
  • bende şimdi geldim filimden.güzel bir tat bıraktı bende.kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
  • İlk defa bir Cem Yılmaz filmini beğenmedim.
    Hatta bazı yerlerde çok sıkıldım bile diyebilirim.
  • Cem Yılmaz varsa izlenir.

• Arkadaşlar filmden biraz önce geldim.. Film tam bir hayal kırıklığı vasat demek isterdim ama o bile değil.. normalde türk filmi izlemem sevmem ama cem yılmazınkiler iyi oluyordu en azından güldürüyordu bu seferki hiç olmamış çok sıradan ve basit.. sonuç olarak bana güvenin gitmeyin kardeşlerim... çok merak ederseniz nete düşünce izlersiniz
  • Filmi çok beğendim.Beklentiyi çok yüksek tutmazsanız siz de seversiniz.Renkler olsun mekanlar olsun cidden çok hoş olmuş.Bir sürü gönderme vardı sırf bu yüzden film tekrar tekrar izlenir.Gora ve arog gibi sırf komedi filmi değil dram da çok var filmde.Ürün yerleştirme biraz abartılmış ama oda esprili bir şekilde sunuluyor ben sıkıntı etmiyorum bu adam para kazanmayı hak ediyor.ha birde bu arada her şey çok güzel olucak göndermesinde içim titredi o filmi çok ayrı seviyorum ben.Bu filme gidin sinemada izleyin lütfen
  • Begenende var begenmeyende gitsem mi kararsiz kaldim ama sirf cem icin gidilir be

• quote:

Orijinalden alıntı: Kool Giancana

Begenende var begenmeyende gitsem mi kararsiz kaldim ama sirf cem icin gidilir be

hiç düşünme git...her şey çok güzel olacak en iyi cem yılmaz filmidir benim için..ta ki bu filme kadar film gerçekten çok iyi çok eğlenceli dram ağırlıklı bir film bekliyordum ama öyle olmadığını görüdüm..evet dram var ama bazı yerlerde çok güldüm....cem yılmaz a büyük saygı duyuyorum türk sineması için farklı bişeyler üretiyor ve bunun karşılığını vermeliyiz...ama ülkemizde maalesef recep ivedikler çok milyonları görüyor..he bende severim recep ivedik serilerini amaç gülmek ama o sanat değil...

• Tabi herkesin görüşü ayrı olabilir ama arkadaşlar bu ülkede daha ne olsun diyorum... Harika bir iş çıkarmış cem yılmaz... Süper bir senaryo... Çok iyi yerinde espiriler ben çok iyi... Yinede karar sizin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

İlk defa bir Cem Yılmaz filmini beğenmedim.

eger arog filmini begendiysen zaten bu işten anlamıyorsundur o mantıkla bakarsak olaya filme gidilebilir
    Not : Filmi izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

İlk defa bir Cem Yılmaz filmini beğenmedim.

eger arog filmini begendiysen zaten bu işten anlamıyorsundur o mantıkla bakarsak olaya filme gidilebilir
    Not : Filmi izlemedim

Hangi işte anlamıyorum demektir?
    Kaldı ki filmi izlemeden benim yorumumu yorumlaman ayrı bir ilginçlik.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.