Şimdi Ara

peki 1329 patchcı oynuyorum ama kutular kendi açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunun nedenini bilen cvplasın asasım ama kutu açılıyor ne bilem ben daha mı ii olur dahamı kötü olur

• koxp var sende auto loot u açık bırakmışsın heralde............ben yeni patchle lycan kestim jackpot muhabbetine kutu falan toplamıyordu........koxp.........koxp.........koxp.........k2network koxp yi tam anlamıylan kaldırmadan koxp yi bırakmayacağım..................
  • la durmadan topıc acma sacma sapan bizde niye olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvl 65 DEX_ROGUE

bunun nedenini bilen cvplasın asasım ama kutu açılıyor ne bilem ben daha mı ii olur dahamı kötü olur

foruma yeni girdin biraz sus istersen açtığın 4. topic rütbe yükseltmeyemi çalışıyon yeter ya çoluk çocuk bastı forumu bu ne ya
  • auto-loot vardır sende
  • koxper...
  • helal adamım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ADAM SİZE DİYOR 1329 OYNUYORUM daha çıkmadıki 1329 hmen koxp vardır diyosunuz
  • agalar bana koxpun sitesini gönderirmsiniz

veya kendisini bende koxp var yeni pack açıldı çalışmıyo gönderirmisiniz

• siz war yaa rütbe için afedersiniz ama g*tunuzu bıle werırsınız adamlar post kasıo saçma sapan şeyler yazıo..sizde bişe demeyip sizde kasıosunuz..Forum kurallarını okuyun ondan sonra topic açın
  • arkadasa katılıyorum 1329 kullanıyorum diyor ama auto loot görevini alttan bi program açık olsa oyun direkt hata verrir yanı 1329 un koxp unu kım ne zman nerden cıkarmıs tarrtaklamayın genci
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvl 65 DEX_ROGUE

bunun nedenini bilen cvplasın asasım ama kutu açılıyor ne bilem ben daha mı ii olur dahamı kötü olur

koxp koxp koxp

• quote:

Orjinalden alıntı: Santana1905

siz war yaa rütbe için afedersiniz ama g*tunuzu bıle werırsınız adamlar post kasıo saçma sapan şeyler yazıo..sizde bişe demeyip sizde kasıosunuz..Forum kurallarını okuyun ondan sonra topic açın

arkadaş güzel cevaplardan birisini vermiş :) kısacası kaPak... (bu arada benimki de bi post oldu ne:S)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.