Şimdi Ara

Peki Arkadaşlar 2001 Civic 1.4 3 Kapı 14.500 ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır Hatchback , ekonomik bir araç arıyorum, sadece eşimle ben kullanacağızz,

honda civic hb, opel corsa , vw polo , suzuki swift gibi araçlara bakıyoruz, 12 zorlarsam 14 bin ytl ye kadar.

Bu araç hakkındaki düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir???

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4779278

• ilandaki araç,yazdığınız diğer araçlar içerisinde en iyisi bence.Araba temiz görünüyor,ancak siz yinede fiyatı 14.000 ytl ye indirmeye bakın.Ne de olsa 6 yaşında bir araç.Şimdiden hayırlı olsun...
  • hocam araba bomboş ya..o para verlmez o arabaya...1 milyar daha çık focus hb bak derim.
  • geçen hafta honda civic 1.6ies full otm. sedanı 16.000 ytl ye sattık
  • bencede o para verilmez o arabaya o fiyata daha iyi bir arac bulabilrsin kanımca biraz daha araştırmanı öneririm...
  • Kardeş bu kasa pek tutulmaz, hem boş dedikleri gibi, bence 1.6 Toyota Corolla GLİ lerden bak hem çok ekonomiktir hemde gaza dokununca koltuğa yapıştırırlar...

Ayrıca ekonomik istiyorlsan lpg li her araba ekonomik artık, benim 150 beygir 1.4 tonluk passat km de 165 ykr yakıyor şehir içi, bir önceki dizel fiestam 145 ykr yakardı... yani anlatmak istediğim içi dolu üst sınıflara bak mesela octavia larda çok iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 1 Ekim 2007; 13:50:02 >
  • geçenlerde pazarda gördüm 80bin 11750 diyodu fiyatına sanırsam 2000modeldi . çok boş bir araç bencede focus hb bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.