Bildirim
Peki oyun gece alıyor mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gece 6 dada denedim stall charımı farkeden birşey yok dolu... -
Arkadaşım 2.bir program Kullan heran girebilir ben gündüz de girebiliyorum şans ve sabır işi heran herşey olabilir :D -
Hocam 4,5,6 hepsinde denedim tık yok -
Ya denediniz de önemli olan ne kadar denediniz 10 dk deneyip bıraktınız mı yoksa sabahlara kadar uğraştınız mı ? -
oyuna rahat girilebiliyor denmesi için 10 dk uğraşmak yeterlidir. 10 dkda 40 defa deneme şansın var, 40 defada giremezsen demekki o servere rahat giremiyorsun demektir. gece 6 da 10dk dan fazla denedim. -
valla ben hiçbir saatte giremedim -
beyLer hani şu 5 dk de giRebiLmek iÇn bir program waR ya onda biR nokTası waR..
msn, media player vb vb oyuna girdikten sonra açın programla denerken programdan başka bişi açıK oLmasın daha rahat girerSiniz.. -
gece 1 gece 2 gece 3 gece 5 saat 6 hıc oyuna almıo ben denedım 12 saat boyunca oyuna gıremedım bende
-
Gece 1den 4e kadar denedim almıyor -
Ben Her An Gırıyom vlla oh Ilk Defa Pre aldım sırf gırmek ıcın en ucuzundan napım :D Fark etmıyo her saat aynıdır. Presız oyun Adamın canını cok sıkıyo butun gun gırsın dıye ugras :S -
4de mercury fulldu -
ya çoğu server geceleyin de almıyor ama titan bildiğim kadarıyla en boş serverlardan biri gece denesen girersin -
Sizde bide onu athense söyleyin , cumartesi silk aldım salıya kadar denedim girmedi updateden sonra basabildim ancak preyi :S -
su proqramı bırı bana pm atsa -
wala beyler inat ettim gecenlerde gece 12 de basladım sabah 4 kdr durmadan denedim loaderlan......GİRMEDİ!!! ha 4:07 de girdi ama bug oluştu çar açılmadı anlicanız boşuna uykumdan oldum :D oyunun cok hastasıysan premıum al oyna yoksa otur evinde iskambil oyna :D -
İllegal program denemezsen almaz.
Denersen Öğlen 12'de de Gece 4'te de an geç 15 Dk :) -
Uzun zmandır oynamıyordum öss sebebi ile dün indrip kurdum gece geç saat olmasına rağmen almadı bugunde girilmiyor oyun tamamen paralı olmuş galiba.Sitede free to play yazmasa tam paralı olcak ama işte -
Ben dün saat gece 12 gibi şansa tek tıkta Persia'ya girdim. Oyuncu yok oyunda. -
Arkadşalar pre alırsak ta yine bekliyor muyuz?
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- silkroad baronet görevi
- teamspeak sesli konuşma
- pk atmak ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X