Şimdi Ara

Pekmez ve kilo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ey ahali bir konuda fikriniz almak istiyorum ben bu yazı bulklu geçirmeye devam edicem taki seneye yaza kadar fln ama bişey sorucam sizce pekmezi bulk dönemimde kilo almak için kullanabilirmiyim sonuçta bir kaşığı 70 80 kalori sizinden fikrinizi alıyım dedim bide varsa böyle bildiğiniz pekmez gibi yüksek kalorili yiyecek içecek söylebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pekmezinde pilavdan makarnadan farkı yok yalnız. 100 gramında 70/75 gr karbonhidrat var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama işin şurası var sen herzaman makarna yiyemezsin ama pekmezi içecek olarak kullanabilirsin bide günlük 6 tabak makarna yemek var mideni nasıl zorluyo nasıl yiyemez hale geliyosun ama pekmezi istediğin kdr ama acaba faydalı bir şey olurmu çokmu düzensiz bir beslenme olu bilmiyorum

• Bulk beslenmene günlük bi koca tabak tahin-pekmez eklersen ve bunu ekmekle tüketirsen, ortalama 700-1000 kalori arttırmış olursun giren kaloriyi. Kilo alamayan biri için gayet iyi bir artış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardWorker

Ama işin şurası var sen herzaman makarna yiyemezsin ama pekmezi içecek olarak kullanabilirsin bide günlük 6 tabak makarna yemek var mideni nasıl zorluyo nasıl yiyemez hale geliyosun ama pekmezi istediğin kdr ama acaba faydalı bir şey olurmu çokmu düzensiz bir beslenme olu bilmiyorum

6 tabak makarna mı ? Günlük 10k kaloriyle falan mı besleniyosunda 6 tabak makarnanın hesabını yapıyosun anlam veremedim
  • 6 tabak makarnayı öylesine dedim yani günlük okdr çok şey yiyoruzki midemizi zorluyor ben şahsen bazen kusma derecesinr geliyorum

• Timing önemli öbür türlü sıkıntı yaratmaz. Bende mesela bulkdayim şuan. 93 kg endoyum. Ama her sabah 2 yemek kaşığı keçiboynuzu özü biraz tahin gömüyorum yani. Fruktoz korkulacak birşey değil. Ne su tutar vücutta ne de kan şekerini zıplatır. Zamanlamayi ayarla yeter. Sabah veya öğle vakti en iyisi :))))

• Lan olaya bak milletin bulk yaptığı kaloride ben aç kalıyorum adaletsiz dünya.
  • Bende öyle lean bulk kalorim 2700/800 civarı ama ben 3700 ile anca doyuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.