Şimdi Ara

pelerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engincan -- 20 Ekim 2005, 17:24:47 >

• boyle gerksiz konulara ne gerek var arkdasım ya forumda en az 50 kez yazıldı bu 144k np olması gerekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: engincan

beyler pelerin için kaç k np gerekio

baq arkadaş git forumları araştır millet yazmışmı yazmamış mı die yazılı olduunu biliyorum ama hatırlamıom topic accaına araştır bence

..................

• beyler ben diezde lvl 51 AYAKKABICI_ BEN YENİ GİRDİM BU Sİteye bende pelerinliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennem672

beyler ben diezde lvl 51 AYAKKABICI_ BEN YENİ GİRDİM BU Sİteye bende pelerinliyim

aferin pelerin almışsın bravoo en büyük sensin aslansıııın kaplansıınnnn..... soran oldumu pelerinin varmı diye ? yada pelerini hava atılacak bişeymi sanıyorsun ?¿ walla herkeste pelerin var artık pelerine fazla bakan yok...
  • quote:

beyler ben diezde lvl 51 AYAKKABICI_ BEN YENİ GİRDİM BU Sİteye bende pelerinliyim

napiim???
  • evet beyler bende pelerin liyim lvl im 59 ve pelerin için en az 144 np gerekli ben de pelerinli clandayım atackwarriorum xıegnong da elmorad For_Ce charımın ismi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnventory ve inn hostes bugu
    18 yıl önce açıldı
    lr int mage için uniq takılar
    18 yıl önce açıldı
    g3 pelerinsiz clan simgesi.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fferhatt

evet beyler bende pelerin liyim lvl im 59 ve pelerin için en az 144 np gerekli ben de pelerinli clandayım atackwarriorum xıegnong da elmorad For_Ce charımın ismi

• quote:

evet beyler bende pelerin liyim lvl im 59 ve pelerin için en az 144 np gerekli ben de pelerinli clandayım atackwarriorum xıegnong da elmorad For_Ce charımın ismi

ÜSTEKİNE VERİLEN CVP TAN SONRA ADAMIN YAZDIGI ŞEYE BAK YA :DDDDDDD
  • cehennem672 diezde insan mısın insansan beni kasarmısın ivi 41 assasin eğer üzülerek söylüyorum insan değilsen bana mirage veya mageler için 35 flame kağıdını satarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fferhatt

hem pelerinlisin hemde pelerinli bi clandasın way be helel olsun sana.....

• YAHU KARDEŞİM MANYABİSBOYS ÇOK HAKLI SEN BU OYUNDA PELERİNİN KAÇ NP İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSAN NİYE OY
    144K NP İSTİYOR

İMZA:KURAL DIŞIYMIŞ PEHHHHHHHHHH

• ayrıca sağlam iki warrior we 5 healer ve 4 5 tanede % 10 cu
    resser gerekiyo centauru kesmek için (en kolay yoldan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

quote:

aferin pelerin almışsın bravoo en büyük sensin aslansıııın kaplansıınnnn..... soran oldumu pelerinin varmı diye ? yada pelerini hava atılacak bişeymi sanıyorsun ?¿ walla herkeste pelerin var artık pelerine fazla bakan yok...

nooldu şimdi mutlumu oldun pelerinin war deyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi failed -- 22 Ekim 2005, 22:00:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.