Ya beyler video izledim pelrin görevinin,civci rogue varı üstelik pelrinide vardı neden ex içinmi orda bilme?
quote:Orjinalden alıntı: tilci İİDE O LVL YÜKSEK ROGUEDE YOKMU Var ama drain atan %90 ölür... Eziğin ölmesi varken neden lvl 60 vs.. ölsün
warda adamlar 60 lwl de %5 veya %10 vurduu için öldü diem gitti expler civcivde exp gitse nolcak gitmese nolcak
BEN SEEKİNGTEN ADAM ALDIM LVL 15 Tİ EBNDE OZAMNLAR EZİGTİM TABİ ÇEKTİM ADAMDA PELERİN VARDI ÜSTELİK CLAN BAŞKANIYDI
quote:Orjinalden alıntı: cenk_325 quote:Orjinalden alıntı: tilci İİDE O LVL YÜKSEK ROGUEDE YOKMU Var ama drain atan %90 ölür... Eziğin ölmesi varken neden lvl 60 vs.. ölsün kesinlikle
OLSUN LVL 60 ROGUE GELSE KÖTÜMÜ OLUR PRİESTLER WARRİRORLARI NASI HEALLİORLARSA ONUDA HEALLERLER DAHA ÇABUK ÖLMESİ KÖTÜMÜ
quote:Orjinalden alıntı: crazy98 BENDE ŞAŞRDIM EZİKLERDE DAHİ PELERİN VAR BİZ DAHA TAKAMDIK AGA YAF BU DEDİİNE YANLIŞ GÜLÜCÜK KULLANMIŞIN BUNU Bİ YANI KOMİK DEİL[>:
biz walla knights clanı (areste human clanı) ondan lwl 27 adam wardı onu 3 saatte 31 yapmıstık clana aldırdı bizi sonra da char calındı dier char banlandı sebepsiz oynucak adam yok
quote:Orjinalden alıntı: tilci YA LVL 60 GELSE KÖTÜMÜ OLUR AMA YANİ onun ayrıcalığı %5 we %10 atması %10 lwl 50 skiLLi tank'a biraz daha para werirsen biras daha uzun kalır adamın pelerin görevinde
ben bizim clanınkine giderken 14 level lık asasin açtım %5 i açtım clana girdim ve gittim 2 dk almadı yartığı kesmek sonra pelerini aldık çıktım clandan